El nou videoclip de Joan Garriga, obra del documentalista garriguenc Joan Giralt

0

Quatre mesos després de las seva publicació, El ball i el plany, debut de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic, s’ha rebel·lat com un dels discs de l’any. Aplaudit per la crítica i calorosament rebut pel públic al llarg d’una vintena de concerts, el primer àlbum al seu nom de qui va ser fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú ha transcendit un context d’extrema dificultat per a tothom. I ho ha fet gràcies a cançons com Within Human Law, una reflexió sobre la condició humana traslladada a imatges per Joan Giralt. Realitzat a partir de material d’arxiu i amb el contrapunt com a principal recurs narratiu, el videoclip dona fe del talent del jove documentalista garriguenc, encarregat també de les projeccions al nou espectacle del seu veí i amic.

Treballat al llarg de tres emocionants sessions al Cinema Alhambra de la Garriga i pre-estrenat dissabte passat a la Fira Mediterrània de Manresa, El ball i el plany: un concert de pel·lícula que es va presentar ahir a l’Auditori de Girona és exactament això, l’aprofitament de les possibilitats de l’audiovisual per a il·lustrar un viatge apassionant por tots els mons que caben dins de l’acordió del co-descobridor de la Rúmbia vallesana: el Mediterrani de l’havanera i el raï, el Carib llatí, la Jamaica del reggae i el dub i, evidentment, el nord de Mèxic que inspira el so de la seva formació.

Fina Estampa

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal telemàtic d’octubre de 2020
Article següentLes ponències de l’AUA es faran, a partir d’ara, per internet
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.