Ordre del dia del Ple municipal telemàtic d’octubre de 2020

0
L'alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà, al darrer Ple Municipal telemàtic de 29 d'abril de 2020 - Fotografia de Joan Giralt

Aquest dimecres dia 28 d’octubre de 2020, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, de forma telemàtica, degut a les mesures de seguretat adoptades per l’estat d’alarma sanitària per la COVID-19. Els representants dels grups polítics del poble, doncs, es comunicaran per videoconferència, i qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta del Ple ordinari de data 30 de juny de 2020. 

2. Aprovació acta del Ple extraordinari de data 10 de juliol de 2020. 

3. Aprovació acta del Ple ordinari de data 29 de juliol de 2020. 

4. Aprovació acta del Ple ordinari de data 30 de setembre de 2020. 

5. Donar compte al Ple de les resolucions d’alcaldia i acords de la JGL. 

6. Aprovació de la revisió de preus del contracte de serveis de recollida i transport d’escombraries i neteja del mercat setmanal. 

7. Aprovació de la liquidació del contracte de gestió de serveis públics de neteja viaria subscrit amb CESPA SA, i la cancel·lació i devolució de l’aval bancari dipositat en concepte de garantia definitiva. 

8. Aprovació de l’inici de l’expedient de liquidació del contracte de gestió del servei d’escola bressol municipal “les Caliues”.  

9. Autorització de compatibilitat al personal municipal, senyor RCC, conserge d’Esports. Aprovació de la modificació puntual Pla General Ordenació Urbanística sector B3 Can Vilanova.

10. Aprovació de la modificació de l’ordenança sobre l’estalvi d’aigua, ordenança municipal G18. 

11. Aprovació de la modificació del reglament regulador del servei d’estacionament gratuït, amb horari limitat, en diverses zones del municipi de la Garriga (zona vermella). 

12. Aprovació de l’expedient de modificació de crèdit 2020/38. Modalitat transferència de crèdit.

13. Aprovació de l’expedient de modificació de crèdit 2020/43. Modalitat suplement de crèdit finançat amb baixes de crèdit. 

14. Aprovació de l’expedient de modificació de crèdit núm. 2020/44. Modalitat  transferència de suplement de crèdit finançat amb baixes de crèdit.

15. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I00, general de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos de dret públic municipals.

16. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I01, reguladora de l’impost de béns immobles. 

17. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I03, reguladora de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica. 

18. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I04, reguladora de l’impost de construccions, instal·lacions i obres.

19. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I05, reguladora de impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana. 

20. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I06, reguladora del recàrrec sobre l’IBI dels immobles d’ús residencial que es troben desocupats amb caràcter permanent. 

21. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. T01, reguladora de la taxa per ocupacions del subsòl, el sòl i la volada de la via pública. 

22. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal T03 reguladora de la taxa per a l’estacionament de vehicles de tracció mecànica per a l’exercici 2021. 

23. Aprovació de la modificació de  l’ordenança fiscal núm. T08, reguladora de la taxa per recollida, tractament i eliminació d’escombraries i altres residus sòlids per a l’exercici 2021. 

24. Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. T15, reguladora de la taxa de clavegueram. 

25. Moció que presenta el grup municipal de la CUP  de la Garriga en defensa de la llei de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d’arrendament d’habitatge i la seva modificació per ser implementada arreu del territori.

26. Moció que presenta el grup municipal del PSC-CP per demanar ajuts per al  sector de la restauració. 

27. Precs i preguntes dels grups municipals.

Article anteriorBernat Picornell inicia a la Garriga una roda de visites a poblacions del traçat de la línia R3
Article següentEl nou videoclip de Joan Garriga, obra del documentalista garriguenc Joan Giralt
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.