La Garriga Digital

Ball de Gitanes La Garriga tornem als assajos 

El Ball de Gitanes de la Garriga s’ha posat en marxa una altra vegada. Aquest passat dijous 8 d’octubre hi va haver el primer assaig d’aquesta nova temporada. Enguany, la colla ha crescut i comptem amb més de 40 balladores i balladors que, tot i el context de pandèmia actual, preparen amb ganes i il·lusió la ballada del diumenge 21 de febrer.

Els assajos es desenvolupen a Can Luna seguint el protocol COVID-19 establert a partir del “Pla de represa de la cultura popular i les associacions culturals” de la Generalitat de Catalunya, el “Protocol de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires” i les mesures establertes per l’Ajuntament de la Garriga.

Algunes de les premisses generals d’aquest protocol són l’ús obligatori de la mascareta en tot moment, el control de temperatura a l’entrar, l’ús de gel hidroalcohòlic i el registre d’assistència per facilitar la traçabilitat.

Els propers dijous, de 21:30 h a 23:00 h, a Can Luna, continuaran els assaigs per aprendre tots els balls amb l’objectiu de tornar a portar el ball de gitanes als carrers de la Garriga.

Ball de Gitanes La Garriga

Exit mobile version