Ball de Gitanes La Garriga tornem als assajos 

0

El Ball de Gitanes de la Garriga s’ha posat en marxa una altra vegada. Aquest passat dijous 8 d’octubre hi va haver el primer assaig d’aquesta nova temporada. Enguany, la colla ha crescut i comptem amb més de 40 balladores i balladors que, tot i el context de pandèmia actual, preparen amb ganes i il·lusió la ballada del diumenge 21 de febrer.

Els assajos es desenvolupen a Can Luna seguint el protocol COVID-19 establert a partir del “Pla de represa de la cultura popular i les associacions culturals” de la Generalitat de Catalunya, el “Protocol de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires” i les mesures establertes per l’Ajuntament de la Garriga.

Algunes de les premisses generals d’aquest protocol són l’ús obligatori de la mascareta en tot moment, el control de temperatura a l’entrar, l’ús de gel hidroalcohòlic i el registre d’assistència per facilitar la traçabilitat.

Els propers dijous, de 21:30 h a 23:00 h, a Can Luna, continuaran els assaigs per aprendre tots els balls amb l’objectiu de tornar a portar el ball de gitanes als carrers de la Garriga.

Ball de Gitanes La Garriga

Article anteriorExposició “Artística-ment, F art F” amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental
Article següentFotografia de carrer de Joan Edo Pérez, nova exposició de Petits Formats
Tradició, música i festa. Omplim les places i els carrers de la Garriga per Carnestoltes. Grup de joves que volen tornar el Ball de Gitanes al poble

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.