El curs d’enguany de la FUMH s’adapta a les noves circumstàncies

0
199

Aquest any, la FUMH ha programat totes les activitats pensant en les circumstàncies especials del moment, oferint als alumnes la possibilitat de fer cursos presencials, d’altres totalment telemàtics, o bé de desdoblats en sessions en streaming i físiques.

Així, la seu de Can Ramos de la Garriga continua amb la seva oferta habitual de cursos d’idiomes i conferències de l’Aula de la Universitat a l’Abast, entre d’altres, mentre que, per la seva banda, a la seu de Can Font de les Franqueses del Vallès hi continuaran les diverses ofertes per a escolars, joves i adults, com ara idiomes, tallers de diferents temàtiques i cursets de cultura i salut.

A la Fundació Universitària Martí l’Humà tenim clar que els protocols de sanitat i seguretat s’han de seguir estrictament i, a tals efectes, s’ha activat un procediment de mesures que inclou la instal·lació de mampares de protecció i bandes adhesives de separació al terra, la distribució de cartells recordant l’obligatorietat d’ús de la mascareta, hidrogels i desinfectants a tots els espais, així com la convenient ventilació i gestió dels corresponents documents de responsabilitat i compromís de prevenció.

FUMH

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.