El curs d’enguany de la FUMH s’adapta a les noves circumstàncies

0

Aquest any, la FUMH ha programat totes les activitats pensant en les circumstàncies especials del moment, oferint als alumnes la possibilitat de fer cursos presencials, d’altres totalment telemàtics, o bé de desdoblats en sessions en streaming i físiques.

Així, la seu de Can Ramos de la Garriga continua amb la seva oferta habitual de cursos d’idiomes i conferències de l’Aula de la Universitat a l’Abast, entre d’altres, mentre que, per la seva banda, a la seu de Can Font de les Franqueses del Vallès hi continuaran les diverses ofertes per a escolars, joves i adults, com ara idiomes, tallers de diferents temàtiques i cursets de cultura i salut.

A la Fundació Universitària Martí l’Humà tenim clar que els protocols de sanitat i seguretat s’han de seguir estrictament i, a tals efectes, s’ha activat un procediment de mesures que inclou la instal·lació de mampares de protecció i bandes adhesives de separació al terra, la distribució de cartells recordant l’obligatorietat d’ús de la mascareta, hidrogels i desinfectants a tots els espais, així com la convenient ventilació i gestió dels corresponents documents de responsabilitat i compromís de prevenció.

FUMH

Article anteriorDel 10 al 12 d’octubre, noves Jornades Modernistes a la Garriga
Article següentUna mica d’història sobre el garriguenc pioner del ciclisme a Catalunya, Joan Martí Viñolas
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.