Ràdio Silenci estrena programació condicionada per la COVID-19

0

La nova temporada de l’emissora local, enguany apadrinada pels membres de la primera Ràdio Silenci (que va emetre entre 1983 i 1986), es va presentar ahir a la tarda en un programa especial que va servir, entre d’altres, per a enumerar les novetats d’aquest nou curs, condicionat per la pandèmia de coronavirus. Precisament a causa d’aquesta situació d’emergència sanitària, la presentació no va poder comptar amb el públic habitual, de manera que el programa es va emetre en directe a través del 107.4 de la FM, internet i la TDT.

Si bé el 7 de setembre la temporada 2020-2021 ja va començar a caminar, amb l’inici de tots els informatius, no ha estat fins aquest passat dilluns que s’ha donat el tret de sortida als espais fets pels més de cinquanta col·laboradors que té la ràdio, amb una vintena de programes de producció pròpia i la novetat de l’Speak up, íntegrament en anglès, de la mà de Fergal Lee —els dimecres, a dos quarts de nou del vespre—.

Fotografia de Ramon Ferrandis

Així, a més dels ja habituals Guitarra, baix i bateria, 107.Plom o Sona en català, es completarà la graella amb una quinzena de programes produïts per altres emissores catalanes, així com una cuidada radiofórmula amb fins a 18 càpsules breus de temes variats com ara consells de nutrició, l’agenda cultural o la cartellera del Cine Alhambra, i un espai per a músics garriguencs. A més, en motiu del vintè aniversari de Ràdio Silenci, cada setmana s’emetran unes altres càpsules especials fetes per antics col·laboradors del mitjà.

Per la seva banda, l’informatiu estrella de Ràdio Silenci, l’Infogar, mantindrà el seu horari habitual d’emissió, de dilluns a divendres, a les dues i les set de la tarda. Just després, a dos quarts de tres i dos quarts de vuit de la tarda, complementarà l’oferta informativa el Notícies en Xarxa, amb una mirada més global de país.

El director de l’emissora local, Eduard Mas, va destacar l’adaptació d’aquesta a la nova situació de pandèmia sanitària, alhora que va reclamar la regularització de la plantilla com a element indispensable per seguir sent “referència comunicativa al municipi i a la comarca” i la necessitat de traslladar els estudis al nou espai de Can Luna.

Article anteriorPresència garriguenca de la mà de Carol Bruguera a la final dels Visionary Awards 2020
Article següentOrdre del dia del Ple municipal telemàtic de setembre de 2020
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.