Presència garriguenca de la mà de Carol Bruguera a la final dels Visionary Awards 2020

Les garriguenques Montse Permanyer i Vero Purificación participen de fa anys en les creacions de Carol Bruguera. Aquesta segona, concretament, va col·laborar de forma activa en la col·lecció 'Loops', guardonada aquest any

0

La cadena de perruqueries, originària de Vic i present també a la Garriga, així com en d’altres punts de Catalunya, sumem una nominació més al nostre consolidat currículum de premis i mencions internacionals. En aquesta ocasió es tracta dels Visionary Awards, uns premis molt reconeguts que se celebren cada any dins el marc de l’esdeveniment Alternative Visionary Show, al cor de Londres.

La d’aquest any serà la 38a edició d’un esdeveniment que té dos objectius clars: aportar un espai i context en el qual els artistes més reconeguts del tot el món i els nous talents poden ensenyar les seves col·leccions més creatives i recaptar fons per lluitar contra la leucèmia. Amb més de 180 participants provinents de 50 països, aquest any l’esdeveniment ha hagut de reinventar-se a causa del COVID-19 i la gala final serà online.

Carol Bruguera, finalista de l’edició dels Visionary Awards 2020 en la categoria Cut&Color, tindrem una participació en directe a l’espectacle programat pel proper 11 d’octubre

Dels quatre looks que vam presentar, el nominat correspon a la col·lecció Loops i ha estat seleccionat per la categoria Cut&Color, en la qual es valora la visió de futur en la moda de carrer, tant pel que fa al tall de cabells, com al color.

L’esdeveniment està programat pel pròxim 11 d’octubre i l’equip de Carol Bruguera hi participarem en directe amb una creació inèdita elaborada expressament pel premi final. Els guanyadors s’anunciaran durant la gala, en un espectacle que s’endevina molt emocionant.

Carol Bruguera

Article anteriorNeix a la Garriga ‘Oidà!’, la venda online amb WhatsApp
Article següentRàdio Silenci estrena programació condicionada per la COVID-19
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.