El delegat del Govern a Barcelona visita les zones afectades per les inundacions d’ahir a la Garriga

Juli Fernàndez destaca la capacitat de reacció dels equips d’emergència en una situació tan excepcional i trasllada el suport de la Generalitat als veïns i veïnes afectats

0

El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, s’ha desplaçat avui a la Garriga per fer seguiment dels desperfectes causats per la forta pluja que va caure ahir al municipi. Acompanyat de l’alcaldessa Dolors Castellà, el delegat ha ressaltat “la solvent resposta de l’Ajuntament, els equips  d’emergència i els voluntaris de Protecció Civil en una situació tan extrema com la que es va viure ahir”.

Juli Fernàndez ha explicat que “la Generalitat, al costat del Consistori, es posa a disposició de tots els veïns i veïnes afectades, fent un acompanyament en el moment que hagin de gestionar les incidències amb les seves companyies asseguradores per recuperar els danys”.

“També és el moment– ha afegit el delegat- de compartir estratègies per veure què podem fer per millorar en situacions meteorològiques adverses, tenint en compte que l’episodi d’ahir va ser absolutament excepcional, amb pluges de més de 100 l/m2, i que això fa molt difícil fer-hi front i recuperar ràpidament la normalitat”.

El temporal que va caure ahir a la Garriga va ocasionar nombroses inundacions a baixos i garatges. També va afectar a la línia R3 de Rodalies, que va quedar interrompuda el municipi i les Franqueses del Vallès fins aquest matí. A més, la forta pluja va causar despreniments a l’autovia C-17, obligant a tallar un carril de circulació en sentit Barcelona.

Delegació del Govern de la Generalitat a Barcelona

Article anteriorLa tardor comença a la Garriga amb una històrica tempesta i nombrosos desperfectes
Article següentNeix a la Garriga ‘Oidà!’, la venda online amb WhatsApp
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.