Cs reclamem al Govern Municipal accions contundents contra l’incivisme i les botellades

El portaveu municipal, Ángel Guillén, ha lamentat “que vam aprovar una moció al juliol de 2019 per l’elaboració d’una ordenança de civisme que el Govern ha estat incapaç de tirar endavant”  

0

Ciutadans (Cs) La Garriga tornarem a reclamar al Ple Municipal del dia 30 de setembre mesures contundents per lluitar contra l’incivisme i les botellades. El portaveu municipal, Ángel Guillén, ha lamentat “que vam aprovar una moció al juliol de 2019 per l’elaboració d’una ordenança de civisme que el Govern ha estat incapaç de tirar endavant i de la que cada dia que passa en paguem les conseqüències”.

Guillén ha fet aquestes declaracions després de les molèsties als veïns que venen ocasionant botellades com la que va tenir lloc a la zona del Parc dels Pinetons la matinada de divendres a dissabte passat, on, segons comenta “els veïns ens han traslladat, no només a nosaltres, sinó també a les xarxes socials, soroll que no els deixava dormir, baralles entre els assistents i, al dia següent, un Parc dels Pinetons degradat més del que ja ho està per la manca d’inversió, ple de brutícia i alguna destrossa”.

Guillén s’ha mostrat preocupat per la mala imatge que deixa en el veïnat afectat per l’incivisme l’acció de la Policia Local, de la que alguns ciutadans, ha explicat, “ens han traslladat la seva decepció perquè, segons diuen, no fan res”. Aquest aspecte no és compartit pel nostre portaveu, que ha reblat que “la nostra policia local està plena de bons professionals al servei dels garriguencs i no pot ser l’ase dels cops d’aquesta situació, quan el problema és la manca d’instruccions polítiques clares del Govern d’ERC per entomar la situació. Una situació a la que se li pot fer front amb una ordenança de civisme que necessitem i venim reclamant des de la legislatura passada i amb una voluntat clara de tolerància 0 amb les botellades, que estan prohibides per llei”.

Finalment, Guillén ha volgut deixar clar que “s’ha de donar als joves oportunitats d’oci que siguin compatibles amb el respecte pel mobiliari públic, el descans dels veïns i les condicions de seguretat que vivim amb la COVID-19, però, a la vegada, el Govern no pot defugir la seva responsabilitat i ha de posar-s’hi ja, doncs no pot actuar promovent una campanya, com va fer aquest estiu passat, on es mostrava tolerància amb les botellades i el consum de drogues”.

Cs la Garriga

Article anteriorEl projecte ‘Can Terrers, 2.000 anys d’història’ es presenta aquest dissabte
Article següentLa tardor comença a la Garriga amb una històrica tempesta i nombrosos desperfectes
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.