Durant la Setmana de la mobilitat, pren consciència de l’ús de la bici

0
145

Organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de la Garriga en motiu de la Setmana de la mobilitat sostenible, des de Pedalem la Garriga hem preparat els següents actes:

-Els dissabtes 19 i 26 de setembre, a l’hora del mercat, podreu gaudir de la interessant exposició 50 malentesos sobre el cotxe.

-A partir de diumenge 20 podreu seguir el traçat que hem marcat fins a Cardedeu. #ConnectemLaGarriga vol enllaçar pobles veïns amb rutes senzilles i segures, per oci o per mobilitat quotidiana. Enllaç del track, aquí.

-Dijous 24 a les 20:30 h, al Cinema Alhambra, projecció del clàssic “Ladrón de bicicletas”, de Vittorio De Sica, i el curtmetratge “Viure autopropulsat”, de Meritxell Maza i Dani Portavella. Una sessió de cine 100% ciclable!

-I per acabar, el diumenge 27 a les 12 h, a Can Luna, espectacle infantil a càrrec de Fefe i Cia. Amb aforament limitat. Inscripcions a mediambient@ajlagarriga.cat. Obsequi per a tothom que hi arribi amb bicicleta!

Pedalem La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.