Tota l’executiva del PDECat La Garriga ens adherim a Junts per Catalunya

0

Compartim amb vosaltres el comunicat que, des de l’Executiva local de Junts per la Garriga, hem fet arribar als nostres associats i executiva comarcal.

De ben segur que en els darrers dies heu vist les discrepàncies existents entre el PDECat i Junts, uns fets que, com executiva, no hem entrat a valorar. Volem, això sí, centrar els nostres esforços en l’activitat local a la Garriga, com l’actuació dels trànsfugues de la llista de Junts per la Garriga per poder assolir la seva entrada al govern municipal o el nostre suport al Grup Municipal.

El que sí volem expressar, tanmateix, és la voluntat de l’executiva de continuar treballant per la Garriga i per Catalunya i, al nostre entendre, la millor opció és fer-ho amb JUNTS i amb el President Puigdemont.

És per això que volem comunicar-vos que els membres de l’executiva que estàvem associats al PDECat hem tramitat la nostre baixa, en bloc, i ens hem adherit a JUNTS, on seguirem duent a terme la nostra tasca a fi d’assolir de nou l’alcaldia i la independència. Desconeixem si sou militants o associats de Junts, però en el cas que no ho sigueu, us emplacem a unir-vos al partit del President Puigdemont.

Aprofitem per posar-nos a la vostra disposició i comunicar-vos que ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració per poder acomplir amb les fites que ens hem marcat.

Junts per la Garriga

Article anteriorBallada de sardanes de la Diada
Article següentPresentació d’una obra pionera en Interpretació del Patrimoni, a la Garriga
Treballem pel nostre poble. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.