L’ajuntament reconstruirà la història del carrer Nord amb l’ajuda dels seus veïns

0

La campanya La Garriga Invisible, impulsada des del consistori, busca la col·laboració veïnal per tal de recopilar imatges, vídeos, retalls de diari o qualsevol tipus de document per ajudar a definir els primers anys de vida dels blocs, el barri i el seu entorn. Es tracta de fer partícips del projecte aquells garriguencs que vulguin reviure uns anys 60, 70, 80 i 90 al voltant de l’emblemàtic carrer Nord i, a tal efecte, també s’ha organitzat una trobada el dia 3 d’octubre (de 17 a 21 h) per reviure en comunitat els orígens del carrer.

Qui disposi de material, es pot posar en contacte amb els promotors de la iniciativa a través del telèfon 93 860 50 50 (extensió 1300), escriure un mail a patrimoni@ajlagarriga.cat o bé omplint les butlletes que trobaran a la bústia (els veïns del barri), als establiments Bar La Parrilla, Can Pujol i Fruiteria L’Espinasa, així com a la recepció de l’Ajuntament.

 

Article anteriorAbandó policial davant d’un assetjament sexual
Article següentBallada de sardanes de la Diada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.