Comencen les obres d’instal·lació de la senyalització dels polígons de la Garriga

L’associació va iniciar un estudi de senyalització viària a l’any 2017 amb la col·laboració de l’Ajuntament. IPS Vial va ser l’empresa licitadora del contracte de serveis de millora de la senyalització dels polígons 

0

L’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de la Garriga ha aconseguit, després de 3 anys, homologar i millorar la senyalització de tots els polígons i àrees industrials del municipi.

Aquesta mesura de millora, que ve a complementar el pla director de senyalització del municipi, suposa el subministrament i instal·lació de la senyalització vertical d’orientació en els eixos principals que travessen els polígons, en els principals vials d’accés des de l’exterior i en els que connecten entre ells. Així com també el subministrament i instal·lació de la senyalització de codi, de situació i les plaques de carrers.

No ha estat fins a finals de l’any 2019 que aquesta licitació es va passar a contractació pública, i al gener d’enguany s’ha realitzat l’informe d’adjudicació. En el moment d’adjudicació del contracte, el guanyador de la licitació té un termini màxim de 6 mesos per executar tot el projecte.

Aquest projecte ha estat repartit en 2 lots. El primer, es referia al subministrament de la senyalització requerida; i el segon, a la instal·lació d’aquesta senyalització. El guanyador del lot 1 és Proseñal SLU, i el guanyador del lot 2 es tracta de Señalizaciones y Balizamientos la Castellana SA.

L’import del contracte és de 121.849,99 euros repartits en les dues partides de subministrament i instal·lació de la senyalització.

Després de tants anys esperant i fent seguiment d’aquest projecte dia rere dia, l’associació pot celebrar que el proper dilluns 10 d’agost es comencen a instal·lar les senyalitzacions de codi. La previsió de la realització del conjunt d’actuacions és d’un mes, així que, a la primera quinzena de setembre, ja haurien d’estar finalitzades.

Més enllà d’aquest projecte, l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de la Garriga impulsa altres projectes comuns per a la millora de l’entorn.

Més informació a info@poligonslagarriga.cat.

Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de la Garriga

Article anteriorConcert de sardanes a Can Luna
Article següentLa CUP ens neguem a cedir el superàvit de l’Ajuntament de la Garriga al Gobierno
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.