Comencen les obres d’instal·lació de la senyalització dels polígons de la Garriga

L’associació va iniciar un estudi de senyalització viària a l’any 2017 amb la col·laboració de l’Ajuntament. IPS Vial va ser l’empresa licitadora del contracte de serveis de millora de la senyalització dels polígons 

0
205

L’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de la Garriga ha aconseguit, després de 3 anys, homologar i millorar la senyalització de tots els polígons i àrees industrials del municipi.

Aquesta mesura de millora, que ve a complementar el pla director de senyalització del municipi, suposa el subministrament i instal·lació de la senyalització vertical d’orientació en els eixos principals que travessen els polígons, en els principals vials d’accés des de l’exterior i en els que connecten entre ells. Així com també el subministrament i instal·lació de la senyalització de codi, de situació i les plaques de carrers.

No ha estat fins a finals de l’any 2019 que aquesta licitació es va passar a contractació pública, i al gener d’enguany s’ha realitzat l’informe d’adjudicació. En el moment d’adjudicació del contracte, el guanyador de la licitació té un termini màxim de 6 mesos per executar tot el projecte.

Aquest projecte ha estat repartit en 2 lots. El primer, es referia al subministrament de la senyalització requerida; i el segon, a la instal·lació d’aquesta senyalització. El guanyador del lot 1 és Proseñal SLU, i el guanyador del lot 2 es tracta de Señalizaciones y Balizamientos la Castellana SA.

L’import del contracte és de 121.849,99 euros repartits en les dues partides de subministrament i instal·lació de la senyalització.

Després de tants anys esperant i fent seguiment d’aquest projecte dia rere dia, l’associació pot celebrar que el proper dilluns 10 d’agost es comencen a instal·lar les senyalitzacions de codi. La previsió de la realització del conjunt d’actuacions és d’un mes, així que, a la primera quinzena de setembre, ja haurien d’estar finalitzades.

Més enllà d’aquest projecte, l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de la Garriga impulsa altres projectes comuns per a la millora de l’entorn.

Més informació a info@poligonslagarriga.cat.

Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.