Avui celebrem els 20 anys de Ràdio Silenci

0

Durant la dècada dels 50 i 60, el nostre poble havia acollit diferents emissores de ràdio, però la primera Ràdio Silenci de la Garriga va començar a sonar el 1983. Tres anys després, però, l’Ajuntament la va tancar i no va ser fins el maig del 2000 que tornava a emetre la ràdio local que ara tots coneixem, la que et sona a la Garriga.

Durant aquests vint anys, centenars de persones han passat per l’emissora, que actualment compta amb una setantena de col·laboradors, fent possible una audiència de gairebé 10.000 oients, segons el darrer estudi que varen encarregar.

Tot plegat ens ho explica un fil de Twitter de la mateixa Ràdio Silenci, que s’ha vist obligada a posposar la merescuda celebració a causa de la situació d’emergència sanitària derivada del Coronavirus. Això no obstant, durant la propera temporada s’emetran diverses càpsules que recordaran la història del mitjà, com també tindran lloc diversos actes al respecte.

Article anteriorEls fotògrafs Ramon Ferrandis i Diana Martín exposen “Relats confinats” al Passeig de la Garriga
Article següentOrdre del dia del Ple municipal telemàtic de juliol de 2020
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.