Darrera hora sobre la Festa Major: “Només se celebraran els esdeveniments programats al Teatre de la Garriga”

0
Mocador de la Festa Major 2020

L’Ajuntament de la Garriga acaba d’emetre un comunicat en què explica la darrera decisió presa en relació a la celebració de la Festa Major d’enguany, prevista del 30 de juliol al 3 d’agost, per la qual només se celebraran els esdeveniments programats al Teatre de la Garriga.

Segons informa el Consistori garriguenc, aquesta decisió s’ha pres arran de l’evolució de la pandèmia els darrers dies, i com a mesura necessària per a evitar-ne l’expansió.

Aquest és el comunicat:

“Des de l’Ajuntament us fem saber que arran de les últimes informacions de la Generalitat de Catalunya sobre l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i dels procediments i criteris per a activitats culturals amb caràcter d’excepcionalitat facilitats per PROCICAT, considerem que com a consistori hem de prendre les mesures necessàries per evitar-ne l’expansió.

Treballàvem en una proposta alternativa a la Festa Major amb esdeveniments en espais oberts amb control d’aforament. Com que entenem que la Festa Major és una festa per a totes les persones del poble i que les activitats que s’hi fan generen un efecte crida que volem evitar, hem decidit  mantenir, només, els esdeveniments que es programaran al Teatre de la Garriga.

Tant la programació com la reserva de localitats dels actes que es faran al Teatre estaran disponibles al web municipal de l’Ajuntament (www.lagarriga.cat) i al web del Teatre de la Garriga (www.teatrelagarriga.cat) a partir del proper dilluns 27 de juliol.

Des de l’Ajuntament volem agrair a totes aquelles entitats, persones a títol individual i a les tècniques municipals tota la feina que van fer en el seu moment pensant en una Festa Major que aquest any no viurem i que esperem poder fer l’any vinent.

Hem decidit no suspendre els actes culturals del poble perquè volem i ens sentim obligats a defensar la Cultura i fer-la possible. Ho farem sempre en espais segurs i sempre que es puguin garantir les mesures de seguretat i higiene que la situació ens demani.

Si no estiguéssim en aquesta situació, celebraríem la Festa Major de la Garriga. Per això us animem a posar-vos el mocador de Festa Major que us hem enviat o fer-lo servir per guarnir el vostre balcó.”

Article anteriorL’historiador local Joan Garriga estrena novel·la
Article següentEl primer any de mandat del govern liderat per Dolors Castellà ha estat continuista
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.