Els socialistes de la Garriga aprovem nova Executiva Local

Realitzem la 1a Assemblea presencial post COVID-19

0

El passat divendres es va celebrar la 1a Assemblea presencial post COVID-19 dels socialistes de la Garriga. Durant tot aquest temps, s’han anat fent diferents assemblees on hem treballat propostes que vam presentar als plenaris i, sobretot, analitzar i traslladar al govern municipal les nostres propostes per tenir en compte davant de la pandèmia sanitària que hem viscut aquestes setmanes i que ens va deixar els decessos de moltes persones.

Va ser el primer aspecte que es va tractar a l’assemblea, on es va guardar un minut de silenci per totes les persones que han perdut la vida aquests mesos.

A l’assemblea local ens van acompanyar dues persones molt estimades per la nostra agrupació: per una banda, la diputada d’Igualtat de la Diputació de Barcelona i regidora de Granollers, Alba Barnusell, que ens va parlar dels objectius que perseguia la política municipal, enllaçant amb el projecte dels socialistes de la Garriga, que ha anat seguint de molt a prop; per altra, també ens va acompanyar en Jonatan Martinez, amic de la nostra agrupació i 1r Secretari del PSC del Vallés Oriental, que, abans de l’aparició de la pandèmia, va ser reescollit en el càrrec. En Jonatan va cloure l’assemblea parlant de l’actual situació política a Catalunya, les possibles eleccions autonòmiques a la tardor i, també, per donar suport a la nostra agrupació i al projecte dels i les socialistes.

Durant la reunió es va presentar l’informe de gestió de la nostra agrupació, que va ser aprovat per unanimitat, i l’Àlex Valiente i en Carlos Martin van fer una valoració de l’any de legislatura, fent una crítica molt gran a l’actual pacte de govern que es ratificarà el dia 29 de juliol al Ple Ordinari i on ERC ha preferit recolzar el govern municipal en el transfuguisme dels regidors i regidora que van sortir del grup de Junts, per formar part del govern municipal.

Els regidors socialistes van explicar que, durant un any, des del PSC s’ha volgut sumar sense demanar res a canvi i que, gràcies a nosaltres, es van aprovar les actuals ordenances i els pressupostos municipals, tot i que molts projectes dels que s’havien parlat han quedat en un calaix perquè el govern era petit per entomar tants reptes. En el discurs, Àlex Valiente, va titllar de mentiders al grup d’ERC, que, durant un any, s’han escudat en la política de responsabilitat dels socialistes de la Garriga, criticant i sense tenir confiança en els que avui són companys seus al govern municipal.

L’actual govern parteix d’una desconfiança clara entre els seus membres i els regidors socialistes van explicar que aquest fet revertirà directament als garriguencs i garriguenques: “Hi ha persones que només pensen en el seu sou, sense un projecte per la Garriga”, va cloure la intervenció.

Aquesta assemblea va servir, també, per escollir nova executiva local. Una executiva local que neix amb l’objectiu de créixer i de preparar el projecte per les eleccions municipals 2023. Per això, va explicar Àlex Valiente, al presentar el projecte, es centra en les polítiques que es consideren que han de ser prioritàries. Un projecte jove però amb experiència i que es vol nodrir de les necessitats dels garriguencs i garriguenques. És per aquest motiu que ja s’estan fent reunions amb diversos col·lectius, fet que ha servit per valorar l’any de legislatura i l’acció del govern municipal, però també per començar a buscar objectius i sinergies per la Garriga del present i del futur.

A continuació us detallem els noms de les persones i càrrecs de l’actual executiva.

  • 1r Secretari. Alex Valiente (Recauen responsabilitats de: Hisenda, Urbanisme, Serveis i Seguretat Ciutadana).
  • Secr. Organització. Carlos Martin (Recauen responsabilitats de: Polítiques Socials, Benestar i Òrgans SupraMunicipals).
  • Finances i Adjunt a Organització. Sònia Vilalta (Recauen, també: Responsabilitat d’Actes i Militància).
  • Secr. Polítiques de Lleure i Relació amb entitats. Joni Mariscal.
  • Secr. Moviments Socials, Formació i Treball. Ricard Andrés.
  • Secr. Programes i Agenda 2030. Juan Rodríguez.
  • Secr. Ocupació, Empresa i Emprenedoria. Marc Bisbal.
  • Secr. Feminisme i Polítiques d’Igualtat. Lorena Molina.
  • Secr. Implantació i Agrupacions de l’Alt Congost. Maite Carrillo.
  • Membres del Consell de Federació. Joni Mariscal i Sonia Vilalta.

PSC La Garriga

Article anteriorEl garriguenc Edgar Canet, millor ‘rookie’ del Campionat d’Espanya MX125 (vídeo)
Article següentEls dos nous llibres de La Garriga Secreta per aquest Sant Jordi d’estiu
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.