El garriguenc Edgar Canet, millor ‘rookie’ del Campionat d’Espanya MX125 (vídeo)

0
319

Edgar Canet va participar aquest passat cap de setmana a la tercera prova del Campionat d’Espanya MX125 que va tenir lloc a Toledo. Canet va acabar en el Top10 entre les dues carreres (a la primera va ser 8è i a la segona 11è), sent el millor rookie de primer any de la competició. El jove pilot de la Garriga, tot i caure en la segona curva de la segona carrera, es va saber sobreposar i, des de les darreres places, va lluitar per intentar entrar en el top 10, sent finalment 11è.

https://www.instagram.com/p/CCl5Vs5AzqQ/

Notícia completa a La Jornada del Vallès.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.