Concert de sardanes a Puiggraciós (canvi de data!)

0

Sota el títol ‘Cau el Sol a Puiggraciós’, l’Agrupació Sardanista la Garriga hem organitzat pel proper dimecres 29 de juliol (canvi de data a causa del temps) un concert a l’esplanada d’aquest santuari vallesà. L’acte, que començarà a les 19:30 h, serà a càrrec de la cobla Maricel de Sitges, la formació que havia d’actuar a l’ofici dels garriguencs a Puiggraciós el quart diumenge d’abril, dia tradicional de l’aplec.

En ple confinament, la renovació del Vot de poble a la Mare de Déu de Puiggraciós va realitzar-se a través de les xarxes socials amb una missa des de la parròquia de la Garriga. Per aquest motiu, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga, l’entitat sardanista ha cregut oportú realitzar un concert de sardanes a Puiggraciós per tal de convidar tothom qui vulgui a retrobar-se en aquest indret tant estimat pels garriguencs.

D’entre les sardanes que s’interpretaran al concert, cal destacar la que porta per títol ‘Puiggraciós’ que el mestre Manel Saderra Puigferrer va dedicar als garriguencs l’any 1974.  Una altra de les sardanes que es podrà sentir serà ‘Flors blanques’, escrita per mossèn Adjutori Vilalta, qui fou rector de Santa Eugènia del Congost i és autor de la música dels Goigs a la Mare de Déu de Puiggraciós.

La resta de peces del concert han estat triades per fer ressò de diversos aniversaris, commemoracions i efemèrides del món sardanista. L’acte acabarà amb una selecció de balls vuitcentistes i la interpretació de La Santa Espina en solidaritat amb els presos i exiliats polítics.

El concert, d’entrada gratuïta i amb aforament limitat, es durà a terme seguint les garanties d’higiene i seguretat per fer front a la COVID-19.

Agrupació Sardanista La Garriga

Article anteriorRàdio Silenci no descansa, aquest estiu
Article següentLa nostra intervenció al darrer Ple municipal
L'Agrupació Sardanista la Garriga fomenta la sardana i la música de cobla al nostre poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.