Ràdio Silenci no descansa, aquest estiu

0

La ràdio local de la Garriga estrenarà programació estiuenca el proper dilluns 20 de juliol, amb una forta aposta per la música i per les píndoles temàtiques, però incorporant-hi diàriament el magazín matinal Obert x vacances, un producte col·laboratiu entre una cinquantena de ràdios locals on Ràdio Silenci hi aporta contingut propi. Alhora, també, es mantindran els butlletins horaris i l’informatiu en xarxa de les dues de la tarda i es recuperen alguns dels programes de més èxit, com ara el Guitarra, baix i bateria, amb Ricky Gil, que s’emetrà cada vespre entre dilluns i divendres, a les 20 h.

El nou magazín Obert x vacances

Ràdio Silenci i més de cinquanta ràdios locals més de tot Catalunya tenen Obert x vacances del 20 de juliol al 4 de setembre, de 9 a 11 del matí. Carles Carvajal, periodista de Badalona Comunicació, presenta de dilluns a divendres un magazín d’estiu amb continguts informatius i d’entreteniment aportats per les mateixes emissores. A la primera hora, de dilluns a divendres, s’analitza l’actualitat de la jornada amb entrevistes, desmuntaran alguna notícia que pot semblar falsa i recordaran cançons d’altres estius. A més, hi haurà seccions diàries, com ara Nova emprenedoria (dilluns), Els productes de casa (dimarts), Jo t’ho porto a casa (dimecres), Estiu al país (dijous) i La ruta km0 (divendres). També en aquesta primera hora del magazín les ràdios comptaran amb espais setmanals: dilluns, El doctor de guàrdia; dimarts, Suport emocional; dimecres, Nutrició; dijous, Tecnologia per a tothom, i divendres, Cap de setmana a mida.

La segona hora del programa comença, de dilluns a divendres, Trepitjant territori, La cançó que ens recorda l’estiu, Voltant pel món, un concurs de TikTok i un espai on els oients explicaran com serà el seu dia. De 10 a 11 del matí també hi ha seccions diàries: dilluns, Monòlegs d’estiu; dimarts, Idiomes de butxaca; dimecres, El banyista de…; dijous, Qüestions banals; divendres, Tots ens equivoquem i Festes majors confinades; dilluns i dimecres, música en directe i dimarts i dijous, receptes d’estiu. Obert x vacances ens garanteix del 20 de juliol al 4 de setembre, dues intenses hores de connexions en directe, país, actualitat i molt i molt entreteniment.

Article anteriorEl sènior masculí del Club Handbol La Garriga puja a Primera Catalana
Article següentConcert de sardanes a Puiggraciós (canvi de data!)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.