Ràdio Silenci no descansa, aquest estiu

0
271

La ràdio local de la Garriga estrenarà programació estiuenca el proper dilluns 20 de juliol, amb una forta aposta per la música i per les píndoles temàtiques, però incorporant-hi diàriament el magazín matinal Obert x vacances, un producte col·laboratiu entre una cinquantena de ràdios locals on Ràdio Silenci hi aporta contingut propi. Alhora, també, es mantindran els butlletins horaris i l’informatiu en xarxa de les dues de la tarda i es recuperen alguns dels programes de més èxit, com ara el Guitarra, baix i bateria, amb Ricky Gil, que s’emetrà cada vespre entre dilluns i divendres, a les 20 h.

El nou magazín Obert x vacances

Ràdio Silenci i més de cinquanta ràdios locals més de tot Catalunya tenen Obert x vacances del 20 de juliol al 4 de setembre, de 9 a 11 del matí. Carles Carvajal, periodista de Badalona Comunicació, presenta de dilluns a divendres un magazín d’estiu amb continguts informatius i d’entreteniment aportats per les mateixes emissores. A la primera hora, de dilluns a divendres, s’analitza l’actualitat de la jornada amb entrevistes, desmuntaran alguna notícia que pot semblar falsa i recordaran cançons d’altres estius. A més, hi haurà seccions diàries, com ara Nova emprenedoria (dilluns), Els productes de casa (dimarts), Jo t’ho porto a casa (dimecres), Estiu al país (dijous) i La ruta km0 (divendres). També en aquesta primera hora del magazín les ràdios comptaran amb espais setmanals: dilluns, El doctor de guàrdia; dimarts, Suport emocional; dimecres, Nutrició; dijous, Tecnologia per a tothom, i divendres, Cap de setmana a mida.

La segona hora del programa comença, de dilluns a divendres, Trepitjant territori, La cançó que ens recorda l’estiu, Voltant pel món, un concurs de TikTok i un espai on els oients explicaran com serà el seu dia. De 10 a 11 del matí també hi ha seccions diàries: dilluns, Monòlegs d’estiu; dimarts, Idiomes de butxaca; dimecres, El banyista de…; dijous, Qüestions banals; divendres, Tots ens equivoquem i Festes majors confinades; dilluns i dimecres, música en directe i dimarts i dijous, receptes d’estiu. Obert x vacances ens garanteix del 20 de juliol al 4 de setembre, dues intenses hores de connexions en directe, país, actualitat i molt i molt entreteniment.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.