El sènior masculí del Club Handbol La Garriga puja a Primera Catalana

0
233

El conjunt garriguenc, que ha competit al grup B de Segona Catalana, ocupa la plaça de l’Handbol Cambrils, que ha renunciat a la categoria, i d’aquesta manera assoleix l’ascens a Primera Catalana. Els de Jaume Solé estaven completant una bona temporada i abans de l’aturada pel Coronavirus ocupaven la 6a posició de la taula amb 23 punts en 20 jornades disputades, a només dos punts del tercer classificat de la categoria, l’equip del Baix Camp que ha renunciat a l’ascens.

Notícia completa a La Jornada del Vallès.cat

La Jornada del Vallès

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.