El sènior masculí del Club Handbol La Garriga puja a Primera Catalana

0

El conjunt garriguenc, que ha competit al grup B de Segona Catalana, ocupa la plaça de l’Handbol Cambrils, que ha renunciat a la categoria, i d’aquesta manera assoleix l’ascens a Primera Catalana. Els de Jaume Solé estaven completant una bona temporada i abans de l’aturada pel Coronavirus ocupaven la 6a posició de la taula amb 23 punts en 20 jornades disputades, a només dos punts del tercer classificat de la categoria, l’equip del Baix Camp que ha renunciat a l’ascens.

Notícia completa a La Jornada del Vallès.cat

La Jornada del Vallès

Article anteriorConsells Locals del Vallès, contra la COVID-19
Article següentRàdio Silenci no descansa, aquest estiu
La Jornada del Vallès som un diari digital impulsat per professionals vallesans de la premsa escrita i audiovisual que ha creat un punt de trobada digital entre els esportistes i els amants de l’esport de la nostra comarca. Col·laborem estretament compartint notícies i informació de l'àmbit esportiu garriguenc amb La Garriga Digital.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.