Consells Locals del Vallès, contra la COVID-19

0

D’ençà de la constitució del Consell per la República Catalana, el 8 de març de 2018, els seus integrants ens hem proposat contribuir des d’una perspectiva republicana i sobirana a ampliar els suports a la causa independentista al municipi, així com treballar en tots aquells àmbits on el Consell pot ser útil per la ciutadania del poble. Així ho hem anat fent amb diferents accions.

Darrerament, com a comarca i com a Consells, ens enfrontem a un gran repte com a societat: la crisi del Coronavirus. Des dels Consells Locals de Cardedeu, Granollers, La Garriga, Lliçà d’Amunt, Montornès del Vallès i Vilanova del Vallès hem tingut clar, des del principi, que calia dedicar esforços i recursos a ajudar els nostres veïns i veïnes en tot el que ens fos possible. Per això ens hem organitzat en l’àmbit local, comarcal i nacional en el repartiment de material sanitari proporcionat pel Consell de la República i gràcies al treball en xarxa amb la resta de Consells Locals i altres xarxes locals, com cosidor@s, repartidor@s o entitats locals.

Les accions que hem desenvolupat fins a l’actualitat han estat voluntàries i destinades als centres més necessitats de la comarca, als quals hem dedicat la totalitat dels nostres esforços: hospitals, residències, CAPs, atenció domiciliària, centres de menors tutelats, centres de persones amb (dis)capacitats, etc.

Fins a l’actualitat, aquests són els repartiments de material sanitari que hem realitzat a la comarca del Vallès Oriental:

Des dels Consells Locals, però, tenim clar que cal seguir treballant i facilitant tant material sanitari com sigui possible a aquests centres i allà on faci falta i faci més bé. Seguim estant al servei de la població en les necessitats que puguin sorgir.

Estem orgullosos de veure com tota la comarca s’ha implicat, cadascú posant el seu granet de sorra, en treballar per frenar aquest virus i ajudar a sortir d’aquesta crisi i superar aquest repte.

Volem agrair la col·laboració i ajuda indispensable del Consell per la República Catalana a Waterloo, als inscrits i voluntaris dels consells de la comarca del Vallès Oriental, així com a tot el personal sanitari, voluntaris i voluntàries, cosidor@s, serveis socials, treballadors i treballadores de tots els àmbits de la comarca que treballeu incansablement per salvar el Vallès Oriental.

A tots i a totes us hem dedicat els aplaudiments cada dia. Si voleu contribuir amb la gran tasca que duem a terme podeu fer un donatiu al Fons Republicà d’Acció Solidària (FRAS).

Salut, República i Llibertat Presos Polítics!

APP del Consell per la República Catalana

Consell Local per la República La Garriga

Article anteriorTrenquem l’acord de governabilitat amb ERC – Acord Independentista
Article següentEl sènior masculí del Club Handbol La Garriga puja a Primera Catalana
Consell Local per la República La Garriga. Amb la legitimitat del Primer d'octubre. Oberts a la ciutadania, entitats i càrrecs electes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.