Què fem, aquest juliol, a la Garriga?

0

1-Sobre el nou pacte de govern municipal

Des de la CUP de la Garriga no valorem positivament el nou pacte de govern entre ERC amb ACORD i les regidores no adscrites.

Entenem que la formació d’un govern en minoria per part d’ERC era una oportunitat per canviar la forma de governar, incloent-hi l’oposició i promovent un treball de corresponsabilització amb tot el plenari municipal. Enteníem que era una oportunitat de trencar amb les lògiques de governança anteriors.

Entenem que ERC ha decidit no entomar aquesta oportunitat de canvi que ens oferia aquest nou mandat que requeria grans acords de plenari per entomar els reptes d’aquest nou mandat. Entenem que el govern s’ha mantingut en la postura de pactar en moments puntuals per assegurar-se simplement que tiraven endavant les votacions en els plenaris municipals. No compartim tampoc l’argument o justificació d’aquest nou pacte de govern en pro de l’estabilitat, ja que la CUP pràcticament ha donat suport a totes les votacions en el plenari o bé ha facilitat que s’aprovessin. Per tant hem garantit l’estabilitat necessària per governar en minoria.

Tot i això seguim defensant la necessitat de diàleg i debat amb l’oposició per una nova forma de fer política, integrant no només l’oposició sinó també la societat civil organitzada.

2-Proposta al govern per crear un espai de treball de taules sectorials per fer front als efectes econòmics de la CoVid-19

Des de la nostra assemblea local hem fet arribar una proposta a l’equip de govern per fer front a la pandèmia i als seus efectes econòmics. És per això que hem plantejat la convocatòria de taules sectorials per a treballar en els següents eixos:

  • Modificacions pressupostàries per accentuar el caràcter social del pressupost ’20.
  • Modificació de les ordenances fiscals.
  • Estudiar la possibilitat de la implementació d’una renda mínima municipal.
  • Reforç de les àrees de servei d’atenció a les persones.
  • Creació de la taula d’habitatge municipal.
  • Pla educatiu.
  • Suport i activació del sector cultural.

3-Seguim amb la campanya sobre mobilitat

Moure’s millor, viure millor. A peu, amb bici.

CUP La Garriga

Article anteriorAquest diumenge, Tastets de Saligarda a Can Luna
Article següentTrenquem l’acord de governabilitat amb ERC – Acord Independentista
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.