Preestrena del nou espectacle de Joan Garriga, a l’Alhambra

1

Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya. El co-descobridor de la Rúmbia —barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana— acaba de debutar al seu nom amb un àlbum, El ball i el plany (2020), que apunta a clàssic instantani.

Acompanyat del seu fidel company de mil batalles, Marià Roch (baix), el fogoner de la caldera rítmica, Rambo (bateria) i el guitarrista Madjid Fahem (Manu Chao, La Ventura), Joan Garriga ens embarca en un viatge apassionant per tots els mons que caben dins el seu acordió: el Mediterrani de l’havanera i el raï, el Carib llatí, la Jamaica del reggae i el dub i, evidentment, el nord de Mèxic que inspira la seva nova formació.

Abans de la presentació oficial del proper 29 de juliol a Barcelona (Poble Espanyol-Cruïlla XXS), El ball i el plany viurà una preestrena molt especial al Cine Alhambra de la Garriga. Sense catifa vermella però aprofitant totes les possibilitats de l’espai amb la col·laboració del documentalista Joan Giralt, Joan Garriga i el Mariatxi galàctic, en un concert de pel·lícula.

120 entrades a la venda, a partir del 30 de juny, aquí.

Fina Estampa

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal telemàtic de juny de 2020
Article següentDolors Ribera, veïna de la Garriga, publica el seu primer llibre de relats
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.