Ordre del dia del Ple municipal telemàtic de juny de 2020

1
Ple Municipal telemàtic de 29 d'abril de 2020 - Fotografia de Joan Giralt

Aquest dimarts dia 30 de juny de 2020, a les 18 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, de forma telemàtica, degut a les mesures de seguretat adoptades per l’estat d’alarma sanitària per la COVID-19. Els representants dels grups polítics del poble, doncs, es comunicaran per videoconferència, i qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta del Ple de data 27 de maig de 2020.

Despatx d’ofici 

2. Donar compte al Ple de les resolucions d’alcaldia i acords de la JGL.

3. Donar compte al Ple de la resolució de modificació de la composició de la Junta de Govern Local.

4. Donar compte dels informes anuals emesos per la Intervenció general de l’ajuntament en matèria de control intern.

5. Donar compte al Ple de la resolució d’alcaldia de liquidació del pressupost 2019. Ajuntament.

6. Donar compte al Ple de la resolució d’alcaldia de liquidació del pressupost 2019. OAMC.

Part resolutiva

7. Aprovació del “Reglament del Fons Social” i inclusió com annex a l'”Acord de Condicions de Treball dels empleats/ades públics/ques de l’Ajuntament de la Garriga i del seu Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació”.

8. Ratificació de la resolució d’alcaldia d’aprovació de l’aixecament de la suspensió del contracte de concessió de la gestió de les zones d’aparcament regulat del municipi de la Garriga.

9. Aprovació de modificació pressupostària expedient núm. 2020/16, en la modalitat de crèdits extraordinaris.

10. Expedient de modificació de crèdits número 2020/18, en la modalitat de crèdits extraordinaris i suplements de crèdits, finançats amb romanent de tresoreria per a despeses generals.

11. Aprovar la Declaració del dia Internacional pels drets dels col·lectius LGBTI+ (28 de juny).

Informes de l’alcaldia

Mocions

12. Moció que presenta el grup municipal de la CUP de la Garriga per exigir la reobertura de les torres de guaita de la Generalitat.

13. Moció que presenta el grup municipal de Cs perquè l’Agència Catalana de l’Aigua  (ACA) intervingui en millores d’actuació sobre el riu Congost a la Garriga.

14. Moció que presenta el grup municipal del PSC de la Garriga per a exigir a la Generalitat l’abonament del deute pendent amb l’Escola Bressol de les Caliues.

15. Moció que presenta el grup municipal de Junts per la Garriga a l’Ajuntament de la Garriga en suport a les treballadores i treballadors de NISSAN a Catalunya.

16. Moció que presenta el grup municipal d’Acord+ERC-AM de la Garriga de suport a les lluites per a l’eliminació de la discriminació racial.

Precs i preguntes

17. Precs i preguntes dels grups municipals. Ple juny 2020.

Article anteriorEls quatre regidors sortints de JxLG entren a l’equip de govern amb ERC
Article següentPreestrena del nou espectacle de Joan Garriga, a l’Alhambra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

  1. […] Aquest Ple és, després del d’ordenances fiscals i del de pressupostos, el més important de l’any, ja que aprovarem la incorporació de poc més d’1 milió d’euros al pressupost, pràcticament el 6% del total. I, per aquest motiu, ens sembla escandalós que no hi hagi hagut per part de l’equip de govern cap voluntat d’entrar en un debat i d’incorporar propostes dels diferents grups. […]

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.