A Cs la Garriga no sorprèn l’ampliació del Govern amb els 4 regidors no adscrits

Segons el portaveu de Cs, Ángel Guillén, “a política s’ha de tenir coherència i la coherència d’ERC i els no adscrits ha saltat pels aires per un tema d’extrema necessitat mútua”

0

A Ciutadans la Garriga no ens ha sorprès de l’anunci per part d’ERC-Acord per ampliar el Govern Municipal amb els 4 regidors no adscrits que van abandonar Junts per la Garriga fa mes i mig. Així ho ha manifestat el portaveu de la formació taronja al Consistori Ángel Guillén qui ha afegit que “era un secret a veus que acabaria passant, doncs teníem un govern d’ERC autènticament desbordat, que li estava venint i li ve gran governar amb 6 regidors i, per altra banda, 4 regidors que darrerament havien deixat de fer oposició per fer seguidisme d’ERC”.

Per a Guillén “ERC i els no adscrits són lliures d’arribar a una entesa per ampliar el Govern” però ha matisat que “a política s’ha de tenir coherència i la coherència d’ERC i els no adscrits ha saltat pels aires per un tema d’extrema necessitat mútua”. Guillén ho ha justificat per “les formes d’actuar del Govern darrerament amb l’oposició que amenaçava amb tombar-los aspectes tant importants com la incorporació del romanent de tresoreria per part de la resta de grups municipals”.

Sobre la composició del nou cartipàs, des de Cs lamentem “no poder donar una opinió fins que ens facin arribar més explicacions de com queda repartida la feina, la dedicació dels regidors i les assignacions econòmiques que percebran” ha reblat Guillén. Tanmateix des de Cs es veu tot com la continuació del desgavell que viu ERC darrerament, on porta tard i malament aspectes importants a tractar amb la resta de forces polítiques, quan alguns no són amagats fins el darrer minut o fins que són descoberts pels regidors de l’oposició. En aquest sentit Guillén ha manifestat que “ajornar l’aprovació del nou cartipàs al 29 de juliol, a les portes de les vacances d’agost, amb tota la feinada que hi ha pendent, quan ERC ha parlat de que el pacte entra en vigor el dia 1 de juliol és una irresponsabilitat més que demostra fins quin punt no hi ha ni pla de govern (un any després han estat incapaços de presentar-nos el seu Pla d’Actuació Municipal) més enllà de sobreviure els 4 anys de legislatura”.

Cs la Garriga

Article anteriorCiutadans (Cs) la Garriga lamenta la manca d’un pla integral de xoc per fer front a les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19
Article següentERC amb Acord la Garriga aprova un pacte de govern amb els regidors no adscrits
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.