‘Destapa’t’,  el concurs de tapes des de casa que proposa Projecte Mexcla’t

0

La Ruta del Pintxo de la Garriga s’ha consolidat com una de les activitats referència de l’estiu al nostre municipi. Aquest any, se n’havia de commemorar la 10a edició però la situació produïda per la pandèmia de la COVID-19 posa en dubte la seva celebració, tot i que, si es fes, finalment, seria al setembre.

Per fer honor a aquesta commemoració, des de l’entitat Projecte Mexcla’t, organitzadora de l’activitat, conjuntament amb l’Ajuntament, es tenia present realitzar diverses accions, que s’han modificat, repensant-les.

Si fa uns dies presentàvem la campanya Tornen els Bars, aprofitant que la setmana vinent se celebra el Dia Mundial de la Tapa, s’ha volgut incentivar la ciutadania amb una activitat on busquem la millor tapa amateur de la Garriga.

Per a participar-hi només s’ha d’enviar un document Word a l’adreça de correu electrònic de l’entitat (projectemexclat@gmail.com) on s’hi especifiquin les dades de contacte de la persona que presenta la tapa, el nom d’aquesta, els ingredients i una breu explicació de l’elaboració de la tapa i el motiu pel qual es presenta. Aquesta informació s’haurà d’acompanyar amb una fotografia de la tapa en qüestió.

Tothom que hi vulgui participar haurà de fer-ho fins el proper dilluns 15 de juny, Dia Mundial de la Tapa, i durant la setmana vinent es donaran a conèixer els guanyadors o guanyadores de les 3 categories: la de joves de fins a 16 anys; la d’adults; i també la tapa SlowFood, amb productes de proximitat.

Hi haurà premis per a totes les persones que es presentin i també un d’especial per les tapes guanyadores de cadascuna de les categories.

Projecte Mexcla’t

Article anteriorAl·legoria de Corpus
Article següentTornen les sessions del Cineclub a l’Alhambra
Associació de la Garriga, que té com a objectiu treballar contra l'exclusió social i organitzar activitats de lleure

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.