Corpus 2020: un Corpus diferent

0
353

Degut a les circumstàncies actuals, i com bé sabeu, enguany la festa de Corpus ha canviat radicalment de format.

La nostra entitat va néixer per recuperar el Ball de Cintes i, des de fa uns quants anys, el ballem a plaça el dia de Corpus. És la nostra ballada anual. Amb el temps, hi hem anat afegint també les danses del Corpus Imaginari d’en Marçal Ramon, coreografiades per la Julieta Torrents.

Com que aquest any no podem ballar, i ens fa molta il·lusió ser-hi igualment, hem optat per una presència estàtica que ens vinculi a la festa.

Amb els altres grups de cultura popular que sortim al carrer el dia de Corpus, grallers, geganters i sardanistes, hem optat per posar al carrer els elements que ens són propis: els pals de les cintes, els gegants, amb les músiques dels balls de corpus, gralles i sardanes com a banda sonora.

El diumenge 14 de juny ens veureu a la porta de l’Ajuntament però estarem quiets. L’any que ve tornarem a la plaça amb moltes ganes de compartir el que més ens agrada d’aquest dia: la dansa pròpia del nostre poble, el Ball de Cintes.

Ball de Cintes La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.