Aquesta tarda, pedalada en favor de l’ús de la bicicleta a la Garriga

Per celebrar el dia internacional de la bicicleta, des del col·lectiu “Pedalem La Garriga” ens agradaria omplir el poble de bicicletes, tot respectant els grups reduïts, les distàncies i les franges horàries permeses en aquest procés de desconfinament de la COVID-19

0

Diverses entitats a nivell mundial estimen que, durant els propers mesos de desconfinament progressiu, s’augmentarà l’ús del vehicle a motor en detriment del transport públic i de la mobilitat sostenible, un increment de les emissions de CO2 que agreujarà de forma alarmant la situació d’emergència climàtica actual.

És per aquest motiu que, ara que hem observat de primera mà, una vegada més, com d’important és la nostra petjada sobre el planeta durant aquests mesos de confinament, amb una milloria significativa de la qualitat de l’aire i amb la natura obrint-se pas de nou entre nosaltres, considerem que és el moment d’insistir en la cerca de sistemes de transport alternatiu com la bicicleta i els vehicles de mobilitat personal com a mitjans de transport imprescindibles per a la sortida del confinament.

Ahir, dia 2 de juny, es va celebrar la taula de mobilitat de la Garriga, en la qual hi vàrem poder participar. Es van presentar un seguit de propostes on es contempla l’ús de la bicicleta dins del nou pla de mobilitat del poble i estem desitjant començar a veure com aquests projectes surten a la llum per facilitar aquesta tan desitjada alternativa al vehicle a motor durant el nostre dia a dia.

Aquesta tarda, sortirem als carrers del poble per reivindicar l’ús de la bicicleta i us convidem a sumar-vos-hi. Esperem les vostres fotografies, etiquetades a les xarxes socials amb l’etiqueta #PedalemLG, a partir de les 18 h. Fem sonar els timbres per una milloria en la qualitat de vida!

Pedalem La Garriga

Article anteriorJosep Carner a la Garriga
Article següentCorpus 2020: un Corpus diferent
Col.lectiu per la reivindicació i el desenvolupament de la mobilitat en bicicleta a la Garriga. Etiqueta’ns a #PedalemLaGarriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.