C-Fest Opening!

0

Des del projecte garriguenc C-Fest, i amb motiu del tancament dels nostres reptes per ajudar a l’Hospital Vall d’Hebron i l’Hospital de Granollers en aquesta lluita conjunta contra la COVID-19, sumant un total de més de 1.500 € en donacions, volem celebrar amb tots vosaltres demà dissabte dia 30 de maig, a partir de les 15 h a través del nostre compte d’Instagram, totes les setmanes d’ajudes als hospitals, festivals online, art i confinament que hem compartit, així com tot el recolzament i estima que hem rebut.

Volem agrair i celebrar que s’ha format una bonica família, la família CFESTER. També ens alegrem d’aquest inici de Fase 1, de l’obertura de les terrasses i de poder començar a gaudir d’aquest ambient garriguenc que tant ens agrada, de les retrobades amb familiars i amics, dins de la mateixa regió sanitària i sempre amb responsabilitat.

Volem celebrar les mesures menys restrictives en comerços i llocs de culte, prenent sempre les precaucions d’higiene i distancia necessàries.

És per això que volem presentar-vos el C-Fest Opening, perquè quan es tanca una finestra, obrim una porta cap a la nova normalitat, noves oportunitats i nous projectes.

Encenem C-Fest i quina millor manera de fer-ho que amb vosaltres, les persones que ens heu seguit, compartit i donat forces per continuar. Volem retrobar-nos amb alguns dels artistes que ens han ofert el seu talent i il·lusió des del naixement d’aquesta iniciativa, entre els quals hi ha garriguencs i garriguenques com en Ferran Margalef, l’Adrià Gotanegra, Edu Elizondo, Pol Soler, Adrià Bas, Núria Conangla i les organitzadores Blanca Roure, Iván Fonrodona i Xavier Artacho.

Aquest dissabte, doncs, ens tornarem a trobar, i fins i tot tindrem la segona part del festival reunida en un grup màxim de 10 persones per oferir-vos una festa, aquesta vegada, una mica més en directe que les altres edicions, per a compartir tot l’art i la música que ens ofereixen.

L’equip de C-Fest

Article anterior‘La Garriga en temps de coronavirus’, el documental
Article següentJosep Carner a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.