‘Tornen Els Bars’, la campanya de Projecte Mexcla’t per donar suport a la restauració

0

#TornenElsBars. Aquest és el hashtag amb el que volem donar suport al sector de la restauració, doncs, a partir de dilluns 25 de maig, els establiments d’aquest sector ja han pogut obrir, però amb una sèrie de limitacions: només poden fer-ho en modalitat de servei per emportar, de comandes a domicili i de terrasses.

Tot i no ser la tornada a la normalitat, el que sí que és cert és que, d’aquesta forma, també sembla que aquesta és més propera. I ha estat per això que, des de l’entitat que organitza (a part d’accions de caire social) la Ruta del Pintxo de la Garriga i la Via del Pintxo de Caldes de Montbui, hem volgut fer un efecte crida perquè la gent torni a omplir les terrasses dels nostres bars i restaurants i, d’aquesta manera, ajudar al comerç local a recuperar la seva facturació.

La campanya, a part del vídeo que ja està corrent per les xarxes socials, consisteix també en un concurs que demana a la gent que es faci fotografies als establiments que visitin i, utilitzant l’etiqueta #TornenElsBars, puguin entrar en un sorteig d’un àpat per a dues persones al local de restauració que l’afortunat o afortunada decideixin.

La idea és que, durant aquests dies, començarem a fer altres accions per a promoure la restauració local i també treballem en una de les nostres activitats estrella: La Ruta del Pintxo. Estem estudiant de quina manera es pot realitzar l’edició d’enguany, que, tot i canviar de dates i intentar que es pugui fer al setembre, no s’organitzarà si no es té la certesa que es puguin complir totes les mesures de seguretat establertes. Tot i així, ja tenim alguna acció per l’estiu que properament anunciarem.

De moment, des de l’entitat, fem una crida perquè la gent ompli les terrasses de la Garriga i que utilitzem tots i totes l’etiqueta #TornenElsBars!

Projecte Mexcla’t

Article anteriorEls gegants de la Garriga fan 80 anys i un fil de Twitter ens n’explica la història
Article següentOrdre del dia del Ple municipal telemàtic de maig de 2020
Associació de la Garriga, que té com a objectiu treballar contra l'exclusió social i organitzar activitats de lleure

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.