Ordre del dia del Ple municipal telemàtic de maig de 2020

0
L'alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà, al darrer Ple Municipal telemàtic de 29 d'abril de 2020 - Fotografia de Joan Giralt

Aquest dimecres dia 27 de maig de 2020, a les 18 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, de forma telemàtica, degut a les mesures de seguretat adoptades per l’estat d’alarma sanitària per la COVID-19. Els representants dels grups polítics del poble, doncs, es comunicaran per videoconferència, i qui ho desitgi ho podrà seguir en directe a través de l’emissora local, Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta de la sessió 140 corresponent al Ple ordinari de 29 d’abril de 2020. 

Despatx d’ofici

2. Donar compte de la baixa de 4 regidors del grup municipal de Junts per la Garriga i el seu passi a regidors no adscrits

3. Donar compte de la modificació del grup municipal Junts per la Garriga i de la seva portaveu.

4. Donar compte de l’informe conjunt de secretaria i intervenció en relació a la modificació de l’aportació econòmica al Grup municipal Junts per la Garriga. 

5. Donar compte de les resolucions d’alcaldia i acords de la JGL.

6. Donar compte de l’informe de la Intervenció relatiu a la remissió de dades al MINHAP de l’execució del pressupost del primer trimestre de 2020. 

7. Donar compte dels informes de la Tresoreria relatius a la remissió de dades al MINHAP de la Morositat i Període Mitjà de Pagaments a proveïdors del primer trimestre de 2020. 

Part resolutiva

8. Aprovació de la modificació de la Comissió Informativa Única (Junta de portaveus). 

9. Aprovació de la modificació de la Comissió especial de comptes. 

10. Aprovació de la modificació dels representants dels grups municipals a diferents òrgans col·legiats i comissions polítiques. 

11. Aprovació la bestreta en concepte d’indemnització per la situació creada per l’estat d’alarma decretat com a conseqüència del COVID-19 a favor de la concessionària de l’escola bressol municipal.  

12. Aprovació de la rectificació de la modificació de la Relació de Llocs de Treball. 

13. Aprovació de l’addenda del conveni de desplegament de l’atribució de l’exercici de la competència de l’Ajuntament de la Garriga de gestió dels residus municipals i dels residus comercials al Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental per l’exercici 2020. 

14. Aprovació de l’expedient de modificació de crèdits número 2020/12 en la modalitat de suplements de crèdit. 

15. Aprovació de l’adhesió al manifest “Cooperació contra el Coronavirus” de la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat. 

16. Aprovació de l’adhesió a la Declaració contra l’homofòbia: la lesbofòbia, la gaifòbia, la bifòbia i la transfòbia del Dia Internacional contra l’lgbtifòbia (17 maig). 

Informes d’alcaldia

Mocions

17. Moció que presenta el grup municipal de la CUP-AMUNT, per l’ampliació d’espais pels vianants i per la creació dels carrils bici provisionals com a estratègia de mobilitat en el post confinament de la COVID-19. 

Precs i preguntes

18. Precs i preguntes. 

Article anterior‘Tornen Els Bars’, la campanya de Projecte Mexcla’t per donar suport a la restauració
Article següent‘La Garriga en temps de coronavirus’, el documental
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.