L’Ajuntament amplia algunes terrasses per ajudar els negocis de restauració

La mesura es pren analitzant cada cas particular amb l'objectiu d'afavorir l'adaptació d'aquests establiments a la nova situació i garantir la seguretat ciutadana de cara l'arribada de la fase 1

0
Ampliació de la vorera al carrer Banys, a l'alçada de la carretera de l'Ametlla

La reobertura de molts comerços, adaptant-se a les noves mesures de la fase 1 de desconfinament, comportarà alguns canvis que ja comencen a fer-se visibles a la Garriga. Alguns dels més notoris, impulsats per l’Ajuntament, seran l’ampliació de diverses terrasses i la creació de més espai per a vianants, així com alguns canvis en la mobilitat del municipi.

D’aquesta manera, els establiments de restauració, durament afectats per les restriccions actuals i les que vindran, veuran augmentat l’espai disponible per a situar taules pels seus comensals, garantint, així, la distància de seguretat exigida entre cadascuna d’elles i la correcta circulació dels vianants.

Paral·lelament, s’aprofitarà per avançar en l’adaptació de la via pública actual cap un model que prioritzi el desplaçament a peu, tal i com ja estava previst en el programa del govern actual. Així, ja es pot veure com el Passeig ha unificat la major part dels seus trams de via, impedint el pas als cotxes que creuaven transversalment, a excepció dels carrers Guifré i Vinyals.

Per altra banda, el tram del carrer Calàbria comprès entre el Forn del Sol i la Font de Santa Digna gaudirà d’un eixamplament de voreres en detriment de l’ample de via dels cotxes, mesura que vindrà acompanyada d’un tancament parcial del pas de vehicles per aquest mateix carrer, a partir del de Sant Ramon.

I per últim (de moment), al carrer Banys, a l’alçada de la carretera de l’Ametlla, i a alguns trams de la Carretera Nova, s’han fet desaparèixer zones d’aparcament de vehicles per tal de poder ampliar voreres per, en alguns casos, situar-hi taules de bars i restaurants.

Article anteriorSe suspèn la Festa Major 2020
Article següentEl perquè de la transhumància
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.