Se suspèn la Festa Major 2020

La dolorosa notícia, si bé esperada, s'ha fet pública aquest matí: l'Ajuntament ha anunciat que, definitivament, enguany no hi haurà Festa Major a la Garriga

1
1229

En un comunicat, aquest matí, el consistori de la Garriga ha anunciat que la Festa Major d’aquest any queda suspesa a causa de de la situació extraordinària derivada de la COVID-19, davant la “impossibilitat de garantir la seguretat de la ciutadania”. Tot i això, asseguren, se segueix treballant en una “proposta alternativa i adaptada a les circumstàncies” pels mateixos dies (del 26 de juliol al 3 d’agost).

Reproduïm el comunicat, tot seguit:

Davant el degoteig d’anul·lacions de festes majors i grans festivals de música de l’estiu i tenint en compte la incertesa de l’evolució de la pandèmia i de l’estat de les fases de desconfinament, des de l’Ajuntament de la Garriga hem optat per suspendre els actes i esdeveniments previstos per la Festa Major 2020.

 

Hem pres aquesta decisió per la impossibilitat de garantir la seguretat de la ciutadania de la Garriga, i després d’haver parlat amb totes les entitats i associacions implicades en l’organització de la festa.

 

Malgrat tot, i d’acord amb totes elles, volem comunicar que estem treballant en una proposta alternativa i adaptada a les circumstàncies, per als dies que, en principi, s’hauria de celebrar la Festa Major de la Garriga (del 26 de juliol al 3 d’agost).

 

Agraïm profundament la dedicació de totes les entitats i persones a títol individual que han participat durant mesos en la programació d’una Festa Major que no podrà ser com totes i tots hauríem volgut.

 

Ajuntament de la Garriga

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.