Se suspèn la Festa Major 2020

La dolorosa notícia, si bé esperada, s'ha fet pública aquest matí: l'Ajuntament ha anunciat que, definitivament, enguany no hi haurà Festa Major a la Garriga

1

En un comunicat, aquest matí, el consistori de la Garriga ha anunciat que la Festa Major d’aquest any queda suspesa a causa de de la situació extraordinària derivada de la COVID-19, davant la “impossibilitat de garantir la seguretat de la ciutadania”. Tot i això, asseguren, se segueix treballant en una “proposta alternativa i adaptada a les circumstàncies” pels mateixos dies (del 26 de juliol al 3 d’agost).

Reproduïm el comunicat, tot seguit:

Davant el degoteig d’anul·lacions de festes majors i grans festivals de música de l’estiu i tenint en compte la incertesa de l’evolució de la pandèmia i de l’estat de les fases de desconfinament, des de l’Ajuntament de la Garriga hem optat per suspendre els actes i esdeveniments previstos per la Festa Major 2020.

 

Hem pres aquesta decisió per la impossibilitat de garantir la seguretat de la ciutadania de la Garriga, i després d’haver parlat amb totes les entitats i associacions implicades en l’organització de la festa.

 

Malgrat tot, i d’acord amb totes elles, volem comunicar que estem treballant en una proposta alternativa i adaptada a les circumstàncies, per als dies que, en principi, s’hauria de celebrar la Festa Major de la Garriga (del 26 de juliol al 3 d’agost).

 

Agraïm profundament la dedicació de totes les entitats i persones a títol individual que han participat durant mesos en la programació d’una Festa Major que no podrà ser com totes i tots hauríem volgut.

 

Ajuntament de la Garriga

Article anteriorCorpus La Garriga participa al projecte ‘Moment per la Solidaritat’
Article següentL’Ajuntament amplia algunes terrasses per ajudar els negocis de restauració
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.