La Garriga Digital

Trobada digital a les xarxes socials amb el regidor socialista Àlex Valiente

Aquest proper dijous, a les 19 h, el Grup dels Socialistes de la Garriga torna a fer una trobada digital per mantenir el contacte amb la ciutadania i també per recollir les vostres aportacions i suggeriments. Aquesta era una de les propostes que es van aportar durant la campanya de les municipals de l’any passat i ens vam comprometre a mantenir de forma regular. Ara, amb la situació que ens està afectant a totes i tots, ho hem vist com una forma, també, de poder tenir un tracte directe amb la ciutadania i més en un moment on estem amoïnats i volem tenir solucions per la Garriga i veure com comença aquest desconfinament.

Des dels Socialistes s’ha obert un termini per a poder traslladar preguntes al regidor, però també es podrà fer de forma directa en el mateix moment.

Per a poder accedir a aquest directe tan sols caldrà entrar al perfil de Facebook de l’Àlex Valiente i, allà mateix, hi haurà un enllaç. La sessió serà d’aproximadament una hora de durada, tot i que, si fos necessari, el compromís és poder-la allargar.

Us hi esperem a totes i tots!!!

PSC La Garriga

Exit mobile version