Torna la Transhumància a la Garriga

2

Després del gran èxit de participació que van tenir les dues últimes edicions de la transhumància a la Garriga, on mes de 200 persones van acompanyar al ramat de can Nualart, l’Associació Agrària de la Garriga ha volgut tornar a organitzar aquesta activitat tot i les restriccions imposades per la COVID-19.

Aquesta any, la transhumància s’haurà de fer sense el ramat de Can Nualart però, tot i això, es podrà seguir l’antic camí ramader, des de la plaça del Silenci fins a prop de Puiggraciós. Durant la ruta, hi haurà repartits 5 codis QR que es podran escanejar amb el telèfon mòbil i que ens mostraran un petit vídeo on s’explicaran detalls de la transhumància, dels ramats i del teixit agrari de la Garriga. 

Paral·lelament, també es podrà gaudir d’un joc de preguntes online, on tots els participats podran posar a prova els seus coneixements i descobrir curiositats sobre l’agricultura a la Garriga.

Una altra de les activitats anirà a càrrec de la casa de menjars Santa Àgata, que prepararà una autèntica i boníssima caldereta de xai, que podreu encarregar i passar a recollir pel seu local el diumenge 24. Aquesta caldereta s’haurà d’encarregar mitjançant la web de l’associació o al restaurant.

I per últim, hi haurà una taula rodona titulada “Producte local, entre l’autoestima i el negoci”, moderada per en Jordi Roig de Ràdio Silenci, on diferents ponents parlaran del futur de la pagesia i que servirà de tastet d’una conferencia que és farà mes endavant sota el mateix títol.

Trobareu tota la informació complementaria i com participar a les activitats a la web de l’associació.

Article relacionat: El pla, la muntanya i la transhumància

Article anteriorComunicat de Junts per la Garriga
Article següentEl pla, la muntanya i la transhumància
Si el camp no produeix, la ciutat no menja. Produir, distribuir, compartir, aprendre i menjar localment.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.