Les Trobades Veïnals seguiran via videoconferència

0
382

La pandèmia de la COVID-19 i el seu consegüent estat d’alarma varen paralitzar les Trobades Veïnals que l’Ajuntament de la Garriga estava organitzant per tal de conèixer de primera mà les demandes i necessitats dels veïns del poble, amb reunions per barris que, fins llavors, havien donat molt bon resultat.

Ara, i amb una part encara important de la Garriga sense haver pogut participar en aquesta iniciativa, el consistori l’ha reprès adaptant-ne el format: aquestes es duran a terme per videoconferència a través de la plataforma Zoom, una de les grans triomfadores de la nova tendència comunicativa derivada de la situació actual.

Els garriguencs del Barri de Dalt, Sant Ramon, Can Noguera, Can Queralt, Els Pinetons i Querol, doncs, podran participar el proper dijous dia 28 de maig a l’assemblea virtual amb alcaldessa i regidors, de 19 a 20 h. Caldrà, però, inscriure-s’hi via mail (barris@ajlagarriga.cat) o bé a través d’un missatge de Whatsapp al 607 92 82 81, on s’indicarà com procedir.

Més informació sobre el projecte i sobre les diverses sessions ja celebrades al web participa.lagarriga.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.