Fran Piedecausa, nou entrenador del sènior femení de l’Handbol La Garriga

El tècnic, amb experiència a la Divisió de Plata, substitueix Sergi Escurriola al capdavant de l’equip garriguenc, que enguany s’ha quedat a les portes de l’ascens a Lliga Catalana. Amb Piedecausa a la banqueta, el conjunt de la Garriga vol lluitar per l’ascens la propera temporada

0
366

El Club Handbol La Garriga va anunciar la setmana passada que Fran Piedecausa serà l’entrenador del sènior femení la propera temporada. Piedecausa substitueix així Sergi Escurriola, que ha dirigit l’equip les darreres tres temporades, aixecant-lo des de zero i sent una peça vital per tal que el club tornés a tenir un sènior femení. “Han estat tres anys, a nivell esportiu però sobretot a nivell personal, increïbles; hem estat com una família”, destaca el tècnic granollerí. Escurriola, que també va ser entrenador del juvenil masculí de l’entitat de la Garriga seguirà lligat al club com a segon entrenador de l’equip infantil.

Notícia completa a La Jornada del Vallès.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.