La #SaligardaConfinada segueix en peu!

0

Per quart cap de setmana consecutiu, l’organització de la Saligarda seguim oferint activitats per seguir des de casa i per a tota la família. Després de l’èxit dels caps de setmana anteriors i de la jornada de Sant Jordi, són forces les propostes que segueixen arribant per a tots els públics.

La jornada de dissabte començarà amb un concert a càrrec de l’Andreu Moya, qui va obrir el primer cap de setmana amb molt d’èxit. Com ja és costum, tampoc hi faltarà un taller culinari: aquest cop, l’Aina, qui ja fa receptes a través del seu compte d’Instagram, ens ensenyarà com fer un autèntic pastís de pastanaga.

El que no faltarà tampoc seran concursos de preguntes a través de la plataforma Zoom: dissabte tindrem un quizz sobre les sèries de la nostra infància i diumenge un joc de preguntes del món del vi a càrrec del Restaurant Vinòmic i un kahoot de cultura popular. Per finalitzar la jornada de dissabte, un bingo musical nocturn amb tots els èxits musicals. (Per totes aquestes activitats, caldrà que us hi inscriviu prèviament aquí).

Per amenitzar l’hora del vermut de diumenge, el DJ Set Basselektah punxarà reggae i, a la tarda, tindrem una taula rodona de cultura popular. Per tancar el cap de setmana, les caps del Cau de la Garriga explicaran contes a la mainada i tindrem una sessió de ioga.

Tot això, a través del compte d’Instagram! No us ho perdeu.

Saligarda La Garriga

Article anteriorLa duresa dels comiats en temps de coronavirus
Article següentLa bicicleta, aliada contra la COVID-19
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.