Núria Conangla estrena avui la cançó i videoclip “Confinada”

0

L’artista garriguenca, Núria Conangla, ha fet públic aquest matí la seva darrera obra, la cançó que duu per nom “Confinada”. El tema, com el seu nom indica, s’ha inspirat en la situació actual de reclusió domiciliària forçada, que ha fet aflorar la creativitat de tants músics, mancats del seu hàbitat natural per compartir en directe les seves creacions. La Núria ens explica d’on ve la seva nova cançó:

“Durant aquests dies de confinament, em va sorgir la idea de fer una cançó sobre la situació en la qual vivim però des d’un punt de vista optimista, aprofitant tots els recursos dels quals disposo a nivell d’habilitats artístiques (tocar diferents instruments, producció musical, editar vídeos…), tècniques (petit equip per gravar so i imatge) i creatives. Em considero una persona polifacètica a qui li agrada moure’s pels diferents àmbits artístics: música, dansa, fotografia, vídeo… Vaig pensar que seria bonic poder unir tots aquests aspectes i compondre una cançó que aconseguís animar-nos malgrat la dura situació que estem passant”.

Qui és la Núria?

Músic garriguenca formada a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Toca el violoncel, el piano, la trompeta i canta. Integrant de molts projectes variats, des de grups moderns, fins a musicals diversos i orquestres clàssiques, actuant al Palau de la Música o l’Auditori de Barcelona, entre d’altres. En la vessant pedagògica, és professora a diferents escoles de música (com l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la Garriga, Amics de la Unió de Granollers). Ha participats en gravacions per bandes sonores de pel·lícules com ‘El Pacto’ (de Sony Pictures) i CD com els de La Marató de TV3. Recentment, ha aparegut com a músic col·laborador a Operación Triunfo 2020. El juny passat va treure el seu primer CD “Som Complicats” on hi havia un seguit de temes propis. La Núria està formada en el món del clàssic però és una apassionada del món modern. Alegria i motivació són el que la caracteritzen!

Podeu seguir-la al seu web, Facebook, Instagram o Twitter.

Article anteriorLa Saligarda confinada no deixa de bufar
Article següentL’acció del Consell Local durant la pandèmia
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.