Més art i més solidaritat en la tercera setmana de ConfinaFest20

El ConfinaFest20 celebra la seva tercera edició superant els 700 € recaptats i consolida la seva aposta per noves activitats solidàries més enllà dels festivals de música

0
Tassa de ConfinaFest20 que se sorteja aquest dimarts 28 d'abril mitjançant concurs a xarxes socials del festival

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la tercera edició del ConfinaFest20, esdeveniment que porta el nom de la plataforma benèfica d’art online que recapta fons per diferents centres sanitaris en la lluita contra la COVID19 i que aquesta setmana ha començat a diversificar les seves activitats solidàries, les quals ja sumen fins a 700 € recollits.

Fins a 7 artistes han omplert el cartell musical del cap de setmana que ha dut novament a retransmetre en directe per Instagram a rapers com Beatleman, des de Madrid, DJ’s com Jou T-M, des de Girona, saxofonistes com Maler, des de Mataró, o dues artistes repetidores com foren la Núria Conangla, de la Garriga i la Vida Portell, des de Centelles.

Després de dos dies intensos de més música, divendres i dissabte, ConfinaFest vam tancar diumenge la setmana tal i com l’havíem començat: amb una oferta variada d’activitats d’entreteniment i de difusió del coneixement que s’ha sumat a la causa solidària de la lluita contra la pandèmia. Amb una sessió de ioga amb Anna Garcia acabats de llevar, seguint amb activitats infantils amb l’equip de monitors de l’Associació El Nas de Pinotxo i tancant a la tarda amb una nova recepta del Xef Pardo, des de Mallorca. I és que, durant la setmana, també han desfilat per la plataforma col·laboradores com Blanca Sánchez, mestra especialitzada en educació especial que va ser entrevistada per donar alguns consells sobre com passar el confinament amb els més petits, o Laura Crosas, nutricionista, que va poder parlar també en directe al voltant de com portar una dieta equilibrada durant aquestes setmanes.

ConfinaFest20 preparem noves activitats, sorteigs, entrevistes, col·laboracions diverses i, pels propers dies, anunciem un nou espai de ioga pels dimarts amb Irene Alda, que serà amenitzada amb el cello de la garriguenca Núria Conangla; o una nova entrevista amb Blanca Sánchez, dijous, que parlarà al voltant de com tractar els infants amb TEA. També tindrem noves receptes del Xef Pardo (dimarts, dijous i diumenge), un nou cap de setmana d’actuacions musicals, nova matinal de diumenge amb activitats infantils i moltes sorpreses més que a mesura que avancin la setmana seran anunciades.

La plataforma benèfica assegura molt d’entreteniment des de diferents vessants i múltiples col·laboracions que amplien i fan créixer l’oferta multiplicant la solidaritat en aquestes setmanes tan complicades de crisi sanitària. L’organització garanteix que, mentre duri l’estat d’alarma, mantindrem viva l’onada de solidaritat i, de fet, fa pocs dies hem confirmat l’inici de la col·laboració amb l’hospital barceloní Vall d’Hebron perquè també, via ConfinaFest, es puguin fer arribar donacions des de la plana web de l’organització. Vall d’Hebron se suma al camí iniciat per l’Hospital de Granollers i, des de la plataforma benèfica, esperem anunciar ben aviat nous hospitals que ampliïn el ventall de les donacions pel combat contra el virus.

Promocionant l’art local des de qualsevol disciplina o activitat que vulgui sumar el seu granet de sorra, assolint més donacions que permetin reforçar els centres sanitaris davant la situació de pandèmia pel coronavirus i donant suport també a la promoció del teixit comercial del nostre país en temps difícils, ConfinaFest avança oberta a noves aventures que facin encara més gran l’onada de solidaritat de tantes i tantes persones que ja són part d’aquest projecte i a les quals l’organització vol fer públic el seu agraïment.

L’equip de ConfinaFest20

Article anteriorL’acció del Consell Local durant la pandèmia
Article següentLa duresa dels comiats en temps de coronavirus
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.