L’acció del Consell Local durant la pandèmia

Fem balanç de l'activitat que hem realitzat d'encà que s'ha iniciat la crisi a la Garriga

1

D’ençà la constitució del Consell Local de la Garriga, el 14 de desembre de l’any passat, els seus integrants ens hem proposat contribuir des d’una perspectiva republicana i sobirana a ampliar els suports a la causa independentista al municipi, així com treballar en totes aquells àmbits on el Consell pot ser útil per la ciutadania del poble. Així ho hem vingut fent en diferents accions. Darrerament, com a poble i com a Consell, ens enfrontem a la pitjor prova des de la Guerra Civil; la crisi del Coronavirus. 

Des del Consell Local hem tingut clar des del principi que calia dedicar esforços i recursos a ajudar als nostres veïns i veïnes en tot el que ens fos possible. Per això ens hem organitzat a nivell local, comarcal i nacional, amb l’ajuda de Waterloo, per fer front al virus. Les accions que hem vingut desenvolupant fins l’actualitat han estat voluntàries i solidaries amb les entitats i centres més necessitats del municipi, als quals hem dedicat la totalitat dels nostres esforços. 

Aquests són els repartiments de material sanitari que hem realitzat a la Garriga: 

  • AFAPAC – Autisme: 200 bates de plàstic + 6 bates d’aïllament + 150 mascaretes. 
  • Asil Hospital: 50 mascaretes. 
  • Residència del Pilar: 500 davantals de plàstic + 175 bates de plàstic + 2 bates d’aïllament + 50 mascaretes. 
  • Residència Can Jordan: 350 mascaretes. 
  • Residència Can Reig: 125 bates de plàstic + 150 mascaretes + 2 bates d’aïllament. 
  • Xarxa de Cosidores de la Garriga: 3 bombines de goma elàstica. 
  • CAP de Cardedeu: 50 mascaretes. 

Des del Consell però, tenim clar que cal seguir treballant i facilitant tant material sanitari com sigui possible a aquests centres i allà on faci falta i faci més bé. Per això, properament rebrem més material que repartirem de nou entre els centres de la xarxa sanitària, residències, cuidadores i serveis socials. 

Estem orgullosos de veure com tot el municipi s’ha implicat, cadascú posant el seu granet de sorra, en treballar per frenar aquest virus i ajudar a sortir d’aquesta crisi, ja que, aquest repte, el superarem com a poble. 

Volem agrair la col·laboració i ajuda indispensable del Consell per la República Catalana a Waterloo, el Consell Local de Vic i Sabadell, així com a ETISILK, S.A. i els dissenyadors Josep Abril i Míriam Ponsa, així com a tot el personal sanitari, voluntaris i voluntàries, cosidores, serveis socials, treballadors i treballadores de tots els àmbits del poble que treballeu incansablement per salvar la Garriga. A tots i a totes, us dediquem els aplaudiments cada dia. 

Si voleu contribuir amb la gran tasca que duem a terme podeu fer un donatiu aquí.

Salut, República i Llibertat Presos Polítics!

Consell Local per la República La Garriga

Article anteriorNúria Conangla estrena avui la cançó i videoclip “Confinada”
Article següentMés art i més solidaritat en la tercera setmana de ConfinaFest20
Consell Local per la República La Garriga. Amb la legitimitat del Primer d'octubre. Oberts a la ciutadania, entitats i càrrecs electes.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.