La Saligarda confinada no deixa de bufar

0

Després de l’èxit del Sant Jordi confinat, la Saligarda, per tercer cap de setmana consecutiu, segueix proposant activitats per passar aquests dies des de casa, però ben acompanyats.

La jornada de dissabte començarà amb un taller organitzat per Pedalem la Garriga i tindrà com a objectiu deixar la bici a punt pel desconfinament; a la tarda, es podrà tornar a gaudir d’una taula rodona sobre la COVID-19 que, en aquesta ocasió, estarà dedicada a parlar de garriguencs lluny de casa i conèixer de primera mà com ho viuen a Nova York, Palestina, Itàlia o Chiapas.

Durant tot el cap de setmana també hi haurà espai pels jocs comunitaris, com els “feminismos reunidos” organitzat per feministes la Garriga, el joc de vermells i negres, o el segon torneig de Catan. Per aquestes activitats, caldrà inscripció prèvia.

Si voleu música, doncs es podrà gaudir dels concerts de la Martina Massip, de la Laura Garriga o de Mediterrània Band; si es prefereix ballar, podrem gaudir del Dj Set de Flavo; i pels més cuinetes, podrà fer un meravellós pastís de formatge o una paella de carxofa, costella i faves!

Tot plegat, en directe, des del nostre compte d’Instagram. No us ho perdeu!

Saligarda La Garriga

Article anteriorLes activitats que hem preparat per aquest Sant Jordi confinat
Article següentNúria Conangla estrena avui la cançó i videoclip “Confinada”
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.