Les activitats que hem preparat per aquest Sant Jordi confinat

2

Feliç diada de Sant Jordi la Garriga! Des de la Saligarda us proposem una jornada plena d’activitats temàtiques gràcies a la feinada de diverses veïnes i entitats del poble! Durant tot el dia podreu seguir a través del nostre perfil d’Instagram una varietat de tallers, concursos i xerrades literàries per fer més alegre aquest Sant Jordi confinat.

Començarem dinamitzant l’hora del vermut (12:30 h) amb una llegida de contes per la canalla. Seguidament, a través d’un Live d’Instagram, tothom qui vulgui podrà recomanar les lectures que més els hi agradin; ja a la tarda (17 h), un taller infantil de Can Xic ens ensenyarà com crear el nostre drac de Sant Jordi; a les 18 h, iniciarem un conte popular interactiu que s’anirà desenvolupant a partir dels comentaris en directe que aneu fent entre totes; la gent d’En Veu Alta posarà en valor, a les 19 h, el gènere del conte per al públic adult i cap al vespre (20 h) un kahoot literari farà més entretinguda la jornada. El punt final serà un joc del llop interactiu anomenat Dracs i Princeses que canviarà els personatges originals pels de la llegenda de Sant Jordi.

Tant el kahoot literari com el joc del llop requereixen una inscripció prèvia, la qual podeu trobar en el següent formulari.

Esperem que passeu un bon Sant Jordi. De nou, la cultura garriguenca no s’atura durant aquest confinament! Gràcies a tothom per fer-ho possible!

Saligarda La Garriga

Article anteriorEl #DesafiaLaMent, per Sant Jordi, des de casa!
Article següentLa Saligarda confinada no deixa de bufar
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.