El #DesafiaLaMent, per Sant Jordi, des de casa!

0

L’entitat Projecte Mexcla’t continuem amb la nostra acció #MexclatHomeEdition, que proposa traslladar algunes de les activitats que organitzem a les vostres llars. És per això que, a part de fer recomanacions d’activitats per aquests dies de confinament, també us acostem algunes de les activitats de Mexcla’t.

Durant aquests dies, en col·laboració amb establiments, estem acostant la Ruta del Pintxo de la Garriga i la Via del Pintxo de Caldes de Montbui, a partir de videoreceptes de locals participants.

I una de les accions que volíem dur a terme és el #DesafiaLaMent, una activitat de preguntes i respostes que es fa durant el mes de juliol a la Garriga. Un trivial per equips, que aquesta vegada es redueix a fer equips amb les persones que comparteixen el confinament o de forma individual.

L’acció del Desafia La Ment de Sant Jordi ja compta amb 25 equips participants i és gratuïta. S’havien programat dos horaris, un de matí i un altre de tarda, però el primer, al no tenir moltes inscripcions, s’ha eliminat, de manera que estem plantejant fer un torn de nit.

De moment, el torn que segur que resta obert és el de les 18 h i encara té les inscripcions obertes. Per participar-hi, tan sols cal enviar un mail a projectemexclat@gmail.com.

A tots els DesafiaLaMent, fins ara, hi havia premis per a tots els equips. Aquesta vegada, però, es reduirà a alguna sorpresa pels guanyadors! Amb la iniciativa pretenem fer menys feixuc el confinament, fer una activitat familiar i donar a conèixer aquesta iniciativa per seguir-la fent créixer!

Projecte Mexcla’t

Article anteriorCoronavirus i capital, pandèmia global
Article següentLes activitats que hem preparat per aquest Sant Jordi confinat
Associació de la Garriga, que té com a objectiu treballar contra l'exclusió social i organitzar activitats de lleure

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.