L’Aplec dels garriguencs a Puiggraciós s’adapta al confinament

0
372

El proper diumenge 26 d’abril, i com que no és possible celebrar-ho amb normalitat degut a la situació d’emergència sanitària a causa del coronavirus, el tradicional Aplec dels garriguencs a Puiggraciós s’ha vist obligat a adaptar-se a les noves circumstàncies. És per això que, lluny d’anul·lar-se la trobada, enguany es farà ús de la tecnologia per tal de poder gaudir de la Missa de vot de poble, en directe des de la Parròquia, a través de les xarxes socials d’Instagram i Facebook. Serà a les set del vespre.

A més, a primera hora del matí, es penjarà un vídeo d’edicions passades a través de les xarxes socials del Centre Excursionista Garriguenc (CEG), de l’Agrupació Sardanista de la Garriga i de la Parròquia de Sant Esteve.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.