L’Aplec dels garriguencs a Puiggraciós s’adapta al confinament

1

El proper diumenge 26 d’abril, i com que no és possible celebrar-ho amb normalitat degut a la situació d’emergència sanitària a causa del coronavirus, el tradicional Aplec dels garriguencs a Puiggraciós s’ha vist obligat a adaptar-se a les noves circumstàncies. És per això que, lluny d’anul·lar-se la trobada, enguany es farà ús de la tecnologia per tal de poder gaudir de la Missa de vot de poble, en directe des de la Parròquia, a través de les xarxes socials d’Instagram i Facebook. Serà a les set del vespre.

A més, a primera hora del matí, es penjarà un vídeo d’edicions passades a través de les xarxes socials del Centre Excursionista Garriguenc (CEG), de l’Agrupació Sardanista de la Garriga i de la Parròquia de Sant Esteve.

Article anteriorEl ConfinaFest20 ja ha recaptat 650 euros, però no s’atura
Article següentCoronavirus i capital, pandèmia global
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.