El ConfinaFest20 ja ha recaptat 650 euros, però no s’atura

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la segona edició del ConfinaFest20, un festival de música de caire solidari i de diferents estils que ha captat una gran expectació a la xarxa

0

Aquest festival, que s’ha retransmès per internet (via el canal d’Instagram de l’organització) donada la situació de l’estat d’alarma, s’emmarca dins d’una iniciativa de la plataforma benèfica que porta el nom del mateix festival i que pretén recaptar fons per l’Hospital de Granollers en la seva lluita contra la COVID-19.

Aquest projecte, nascut a la Garriga en època de confinament, persegueix l’ajuda desinteressada a centres sanitaris en un moment de màxima urgència provocada per la pandèmia, així com promoure l’art local teixint una xarxa de solidaritat que faci possible també el primer objectiu i donar suport al teixit comercial en uns moments difícils que albiren que som a les portes d’una nova recessió econòmica.

ConfinaFest20 va néixer oferint aquest primer producte solidari i d’entreteniment per la via del festival musical i, en dos caps de setmana de molta música i bon ritme, hem recaptat més de 650 € perquè l’Hospital de Granollers pugui atendre les seves necessitats de material sanitari i de tot allò que pugui menester. Fins a 28 actuacions i més de 35 artistes de variats estils musicals han ofert el seu talent i la seva solidaritat en dues edicions del ConfinaFest20 que només son el punt de partida d’una plataforma benèfica que pretén obrir-se nous camins. Les donacions segueixen obertes a través de la pàgina web de la plataforma, www.confinafest.com.

En dos caps de setmana de molta música i bon ritme, hem recaptat més de 650 € perquè l’Hospital de Granollers pugui atendre les seves necessitats

I és que, si bé l’estrena ha estat a partir de la música, ConfinaFest volem obrir nous horitzons amb talent de diferents disciplines que qualsevol persona o artista vulgui oferir a la causa. De fet, ja hem establert contacte amb un cuiner i xef d’un restaurant per oferir receptes en directe tres dies a la setmana ,i des de l’organització, ja estem en disposició d’anunciar que s’oferiran més col·laboracions en l’àmbit de l’entreteniment infantil, ioga, malabars, màgia, ball i moltes altres temàtiques.

A banda de la participació puntual o periòdica dels diferents artistes i col·laboradors, també comptem amb una llista de patrocinadors de molts àmbits professionals i que estan servint per nodrir ConfinaFest de marxandatge, d’assessorament tècnic i legal i també de productes que son posats a disposició de la ciutadania per participar i celebrar diferents sorteigs que animin a les donacions als hospitals: la idea és fer créixer el projecte de tal manera que aviat s’obrin nous canals perquè les donacions puguin fer-se a la resta d’hospitals de la comarca i del país.

A més a més, ConfinaFest20 també hem introduït el format d’entrevistes a diferents col·laboradors que estan ajudant des del primer instant a la causa, com la de la músic garriguenca Núria Conangla o la de Diego Rodríguez, de l’Associació Aprovita, que, a través del festival, va fer arribar una donació de material sanitari a l’Hospital de Granollers.

Aquesta iniciativa solidària, nascuda al cor del Vallès Oriental, resta oberta a la col·laboració, el talent i a la solidaritat de diferents persones, col·lectius i comerços que vulguin sumar en aquesta lluita per fer front a la pandèmia de la COVID-19 en aquests moments tan excepcionals que estem vivint com a societat.  Ben aviat anirem anunciant noves activitats que contribuiran a la causa.

L’equip de ConfinaFest20

Article anteriorProtagonistes quotidians parlen del coronavirus amb la Saligarda
Article següentL’Aplec dels garriguencs a Puiggraciós s’adapta al confinament
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.