Protagonistes quotidians parlen del coronavirus amb la Saligarda

0
517

En el marc de les activitats programades els darrers dos caps de setmana a la Saligarda Confinada, ahir dissabte es va organitzar una taula rodona moderada pel documentalista Joan Giralt que va donar veu, des d’un punt de vista més proper, a garriguencs que representen diversos sectors especialment afectats per l’actual situació derivada de la COVID-19.

A la trobada, transmesa en directe a través del perfil d’Instagram de la Saligarda, vàrem poder sentir els testimonis dels garriguencs Josep Marata (Protecció Civil), Bartomeu Mas (bomber), Sandra Carvajal (xarxa de suport), Montse Codina (cosidora de mascaretes), Ramon Ferrandis (fotoperiodista), Xavi Ciurans (cantant de Gertrudis) i Isabel Llimargas (infermera de l’Asil Hospital). Tots ells, d’una manera o una altra, viuen intensament i en primera línia l’aparició del coronavirus a les seves vides i representen una aproximació íntima als seus efectes diaris, allunyats de xifres i discursos oficials.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.