Nou nou cap de setmana ple de propostes de la Saligarda Confinada

0

Segueix bufant la #SaligardaConfinada amb un segon cap de setmana replet de noves activitats. Diverses entitats i veïnes del poble tornen a programar tota mena de concerts, tallers i xerrades per a petits i grans. Després d’una primera jornada amb més de 10.000 reproduccions, la Garriga torna a tenir un cap de setmana culturalment actiu!

Començant amb un taller d’Illustrator, dissabte al matí, donarem pas a un vermut literari entre l’Anna Ballbona i en Jordi Costa, de la llibreria Strogoff; a la tarda, més concerts, tallers i concursos faran més alegre aquest confinament; una taula rodona entre veïns de la Garriga també explicarà de primera mà la situació actual del municipi.

Ja diumenge, un taller infantil de Can Xic obrirà la jornada, seguit de dos concerts de Killian Aubà i Inoxid. Per tancar la programació, un torneig d’escacs i veredictes d’activitats anteriors, culminaran amb l’actuació final de Dudu Hernández.

Saligarda La Garriga

Article anteriorCau Sant Jordi… i també Corpus
Article següentProtagonistes quotidians parlen del coronavirus amb la Saligarda
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.