El pagès garriguenc Isidre Catafal, testimoni del drama de la pagesia

0
858

Les mesures de confinament han arribat just al final de la temporada del calçot, fet que ha provocat que petits productors com el pagès garriguenc Isidre Catafal hagin vist ensorrades totes les seves previsions agrícoles. Sense restaurants oberts i amb la impossibilitat de dur a terme trobades col·lectives, centenars de produccions com la seva han hagut de ser llençades sense esperar cap benefici. “Som la tercera o quarta generació que treballem la terra i mai a casa s’ha viscut una cosa així”, assegura l’Isidre.

El seu testimoni es pot veure tot seguit al reportatge adjunt “Ca l’Isidre. La llavor feta esperança, de Joan Giralt.

“Ca l’Isidre. La llavor feta esperança, il·lustra aquesta notícia del digital La Directa.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.