Mindfulness des de casa i gratuït, gentilesa de la FUMH

0
391

La Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga, com ha succeït amb les activitats econòmiques no essencials, ha vist afectades totes les seves classes i cursos a causa de la situació d’emergència sanitària derivada de la COVID-19, i s’ha vist obligada a tancar les seves portes mentre duri el confinament.

Tanmateix, des de la setmana passada, ofereixen un curs de Mindfulness a través d’internet i de forma totalment gratuïta. Qui ho desitgi, s’ha de connectar amb l’aplicació Zoom (a través d’aquest enllaç) i indicar el següent ID d’accés: 200 206 063.

La reunió virtual té lloc cada dia, excepte els diumenges, de 9:30 a 10:00 h del matí, amb la presència de Rosa Torras.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.